Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ακραία καιρικά φαινόμενα σαρώνουν τις δυτικές ΗΠΑ

Μια σφοδρή καταιγίδα σαρώνει την Καλιφόρνια και άλλες περιοχές των δυτικών ΗΠΑ σήμερα, με αποτέλεσμα να προκληθούν πλημμύρες και να σημάνει συναγερμός στις αρχές για το ενδεχόμενο καταστροφικών κατολισθήσεων στην πολιτεία που εδώ και χρόνια είναι αντιμέτωπη με την ξηρασία.
Από το πρωί σημειώνονται ισχυρές βροχοπτώσεις με το ύψος του νερού ανά ώρα να φθάνει τα 1,9 εκατοστά σε τμήματα της Καλιφόρνιας, ενώ η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κένι Τζέιμς του Κέντρου Μετεωρολογικών Προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στο Μέριλαντ.
Στο Όρεγκον και σε περιοχές της πολιτείας της Ουάσιγκτον και του Άινταχο αναμένεται παγετός το βράδυ.
Ο Αμερικανός μετεωρολόγος επισήμανε ότι στις περιοχές που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο στην οροσειρά της Σιέρα Νεβάδα στην Καλιφόρνια το ύψος του χιονιού προβλέπεται να φθάσει έως τα 2,1 μέτρα αύριο Δευτέρα.
Την ίδια ώρα στη βόρεια Καλιφόρνια, έγινε γνωστό από τις αρχές ότι σημειώθηκαν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και στην κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας των ποταμών που υπερχείλισαν.
Επιπλέον εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τον «εξαιρετικά» υψηλό κίνδυνο δημιουργίας χιονοστιβάδων στην οροσειρά της Σιέρα Νεβάδα.
Στο μεταξύ, οι ανατολικές ΗΠΑ βρίσκονται αντιμέτωπες με χαμηλές θερμοκρασίες και τσουχτερό κρύο σήμερα, μία ημέρα μετά τις σφοδρές χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν από τη Τζόρτζια έως τη Μασαχουσέτη.
Η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν εκατοντάδες τροχαία και χιλιάδες νοικοκυριά να βυθιστούν στο σκοτάδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου