Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Υποψίες στην Φρανσουάζ Αμοιρίδη για τον θάνατο του πρώτου συζύγου της

 Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, 2017

Τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του πρώτου συζύγου της Φρανσουάζ Αμοιρίδη βάζουν ξανά στο μικροσκόπιο οι βραζιλιάνικες αρχές, οι οποίες, βγάζουν από το αρχείο και «ξεσκονίζουν» το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, τον οποίο φέρεται να δολοφόνησε η σύζυγός του, Φρανσουάζ, οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να ρίξουν μια δεύτερη ματιά στον θάνατο του πρώτου συζύγου της, ο οποίος έχασε τη ζωή του μυστηριωδώς σε τροχαίο δυστύχημα.
Σημειώνεται πως και το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη εντοπίστηκε απανθρακωμένο, μέσα στο καμένο αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε κάτω από μία γέφυρα αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου, του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, η «μαύρη χήρα», αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του Έλληνα συζύγου της, μόλις έμαθε την πρόθεσή του να τη χωρίσει, γεγονός που θα σήμαινε πως εκείνη δεν θα είχε πια πρόσβαση στην περιουσία του.
Πηγή: cnn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου