Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

«Δεν φεύγουν τα στρατεύματα» λέει ο Ερντογάν

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Ο «ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ«φοβικές λογικές δεν έχουν θέση στην προσπάθεια επίλυσης» απαντούν κυβερνητικοί κύκλοι

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας μετά την προσευχή της Παρασκευής αποχωρώντας από το τέμενος δήλωσε για το Κυπριακό με ύφος προκλητικό ότι « η "Βόρεια Κύπρος" καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια. Προσεγγίζει με ειλικρίνεια. Η "Νότια Κύπρος" και η εγγυήτρια Ελλάδα έχουν άλλες προσδοκίες. Δεν τίθεται θέμα απόσυρσης των τουρκικών στρατευμάτων». Αιχμηρή ήταν η απάντηση κυβερνητικών κύκλων το βράδυ της Παρασκευής, που διαμήνυσαν ότι φοβικές λογικές δεν έχουν θέση στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού. 


Σε νέες προκλητικές δηλώσεις με αποδέκτη την Ελλάδα, αυτή τη φορά για το θέμα του Κυπριακού, προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε την Ελλάδα ότι αποφεύγει την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό και προειδοποίησε τη χώρα μας ότι δεν θα πρέπει να περιμένει μια λύση στο ζήτημα αυτό χωρίς την εγγύηση της Τουρκίας, με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου να απαντούν το βράδυ της Παρασκευής ότι φοβικές λογικές και για επιθετικές δηλώσεις δεν έχουν θέση στην προσπάθεια για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου