Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα: «Δεν τα θέλω τα παιδιά μου, να τα πάτε σε Ίδρυμα» φωνάζει στην Ασφάλεια η μάνα

Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι το δράμα των δύο νηπίων και του μωρού που βρέθηκαν πριν από τρεις ημέρες να περιφέρονται στους δρόμους της Πάτρας.
Η 20χρονη μάνα τους, που πείσθηκε και παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ασφάλεια της Πάτρας, τώρα φωνάζει ότι δεν θέλει τα παιδιά της.
Σχεδόν ουρλιάζοντας προς τους αστυνομικούς, έκανε σαφές ότι δεν θέλει να βρίσκεται κοντά στα μωρά της, δεν τα θέλει και επαναλαμβάνει «δώστε τα σε ‘Ιδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία».
Την ίδια ώρα, σε απόγνωση φαίνεται ότι βρίσκεται ο πατέρας των παιδιών που παραμένει κρατούμενος για παράνομη είσοδο στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλαίει και παρακαλεί να πάρει εκείνος πίσω τα παιδιά του.
Νωρίτερα, και μετά από επίμονες προσπάθειες του διοικητή της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αχαϊας, αστυνόμου Α’ Γιώργου Λυγερού η νεαρή γυναίκα είχε πεισθεί να πάει στο τμήμα για να ρίξει φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία βρίσκεται στον καταυλισμό Ασπροπύργου, συμφώνησε να μεταβεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών, παρότι είχε αρνηθεί αρχικά να το κάνει επειδή φοβόταν μήπως μπλέξει επειδή δεν έχει χαρτιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω εξέλιξη συνέπεσε με την εντολή που έδωσε νωρίτερα ο Άρειος Πάγος να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα  για το θέμα των εγκαταλελειμμένων ανηλίκων. Η εντολή του Αρείου Πάγου παρελήφθη ήδη από τον Εισαγγελέα Πατρών.Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Άρειος Πάγος για το θέμα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα – Συγκλονίζει η αδιαφορία της μητέρας.
Συγκλονίζει η εξέλιξη της υπόθεσης με τα παιδάκια που βρέθηκαν παρατημένα στο δρόμο, στην Πάτρα. «Κάντε ό,τι θέλετε με τα παιδιά, εγώ βιώνω ένα νέο έρωτα, να τα δώσετε για υιοθεσία», φέρεται να δήλωσε χθες το απόγευμα στους αστυνομικούς που επικοινώνησαν μαζί της. Νωρίτερα εντοπίστηκε ο πατέρας των τριών μικρών κοριτσιών 2,5 ετών, 1,5 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου