Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτη καταστροφή στην Κύμη - Κατέρρευσε οροφή κλειστού γυμναστηρίου από τον χιονιά

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ» 

Εφιαλτικά τα τελευταία 24ωρα για την πόλη

«Πνιγμένη» από το χιόνι παραμένει και σήμερα η Εύβοια, η οποία επλήγη σφοδρά από το κύμα κακοκαιρίας που έχει παραλύσει μεγάλο μέρος της χώρας. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πολλά χωριά της Εύβοιας παραμένουν αποκλεισμένα, ενώ οι χιονοπτώσεις είναι πυκνές και σήμερα, με αποτέλεσμα τα σωστικά συνεργεία να μην μπορούν να φτάσουν στους εγκλωβισμένους κατοίκους.
Ιδιαίτερα δραματική είναι η κατάσταση στην Κύμη, όπου έχουν σημειωθεί τεράστιες καταστροφές από τον χιονιά και αρκετοί κάτοικοι έχουν απελπιστεί. Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος egnomi.gr, η σκεπή του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης δεν άντεξε το βάρος του χιονιού και κατέρρευσε λες και ήταν ... χάρτινη.
Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα περιλαμβάνει και μια φωτογραφία που ανέβασε ένας χρήστης του Facebook με τον πικρό σχολιασμό «Κλειστό - (Ανοιχτό πλέον) Γυμναστήριο Κύμης».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου