Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Προβλήματα στις πτήσεις λόγω του χιονιά

Προβλήματα στις πτήσεις λόγω του χιονιά
Προβλήματα δημιούργησε η σφοδρή κακοκαιρία και στις πτήσεις, αφού αρκετά αεροσκάφη δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στα αεροδρόμια προορισμού τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου λόγω της χαμηλής ορατότητας και των ανέμων, κάποιες πτήσεις εκτρέπονται προς την Αθήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μέχρι αργά το μεσημέρι οι πτήσεις Eurowings από Ντίσελντορφ για Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Επίσης, στην Αθήνα προσγειώθηκαν τελικά η πτήση της Transavia από Άμστερνταμ, η πτήση της Germanwings από Στουτγκάρδη καθώς και δυο πτήσεις της Aegean από Λάρνακα και Μόναχο. Επίσης ακυρώθηκαν οι πτήσεις της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Προβλήματα όμως παρουσιάστηκαν και σε περιφερειακά αεροδρόμια με αποτέλεσμα πολλές πτήσεις προς αυτά να ακυρωθούν.

Δεν πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις της ΟΑ από Αθήνα προς Γιάννενα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ικαρία, Μυτιλήνη και της Aegean από Αθήνα προς Σμύρνη.

Οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να προωθήσουν το συντομότερο δυνατόν τους επιβάτες προς τους προορισμούς τους με επόμενες πτήσεις, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που αναλαμβάνουν τα έξοδα διαμονής τους, έως ότου αναχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου