Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Πολύνεκρη επίθεση ενόπλων σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη

 Κυριακή, 1η Ιανουαρίου, 2017

Ένοπλοι φορώντας στολές Άγιου Βασίλη σκόρπισαν το θάνατο και τον όλεθρο σε νυχτερινό κατάστημα στην Κωνσταντινούπολη, λίγο μετά την έλευση του νέου έτους.
Τουλάχιστον 35 νεκροί και περισσότεροι από 40 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης που έγινε στην περιοχή Ortakoy.
«Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι σαράντα τραυματίστηκαν στην «τρομοκρατική επίθεση» που διαπράχθηκε στο νυχτερινό κλαμπ», δήλωσε ο Κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Βασίπ Σαχίν.
Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ιατρικές ομάδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες, ο ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης, άνοιξαν πυρ με μακρύκανα όπλα και όπως μεταδίδει το NTV υπάρχουν τραυματίες και νεκροί. 
Ο ένας από τους δράστες της επίθεσης σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης που διαπράχθηκε πριν από λίγο βρίσκεται ακόμη μέσα στον χώρο και οι ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας προετοιμάζονται για μια επιχείρηση με σκοπό την εξουδετέρωσή του, μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο. 
Πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο εικονίζουν θωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας στον δρόμο που βρίσκεται έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου