Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο Τραμπ διόρισε στο επιτελείο του στο Λευκό Οίκο τον ομογενή Γιώργο Τζιτζίκο




Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, ο Τζορτζ Τζιτζίκος και ο Τζον Παπατζόν. Φωτογραφία αρχείου "Ε.Κ."/Κώστας Μπέη.
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος ανακοινώθηκε ως ο εκλεκτός για να αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή βοηθού (Office of Advance) του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, λαμβάνοντας έτσι την επιβράβευση του εκλεγμένου Προέδρου για τη σημαντική προσφορά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και την επιτυχημένη πορεία του μεγιστάνα προς την προεδρία των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το «Bloomberg», o κ. Τζιτζίκος ήταν ένας από τους ανθρώπους-κλειδιά της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Τραμπ και οργάνωσε σχεδόν κάθε προεκλογική συγκέντρωση του τότε Ρεπουμπλικανού προεδρικού υποψηφίου.
Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά που ενεπλάκη σε προεκλογική εκστρατεία. Μόλις τελείωσε το Πανεπιστήμιο, εργάστηκε για την εκλογή του προέδρου Τζορτζ Μπους για οκτώ ολόκληρα χρόνια.
Γεννημένος στην Αλαμπάμα, ο κ. Τζιτζίκος στάθηκε δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ όταν η εκστρατεία του έπαιρνε την κατιούσα και σπάνια έφευγε από το γραφείο του πριν από τις 10:30 το βράδυ, όπως είχαν αναφέρει οι συνεργάτες του στο «Bloomberg».
Ο Τζορτζ Τζιτζίκος, ζει και εργάζεται στη Φλόριδα και είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Telion», η οποία ειδικεύεται στην επικοινωνία, το σχεδιασμό αλλά και τη διαφήμιση μεγάλων εκδηλώσεων.
Η εταιρεία του συνεργάζεται με μεγάλες επιχειρήσεις, ιδρύματα, την κυβέρνηση αλλά και πολιτικά κινήματα για να τους βοηθάει να οργανώσουν τα συνέδριά τους ή τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις τους.
«Η επιχείρησή μου έχει έδρα τη νότια Φλόριδα και μου ζητήθηκε να πάω στη Νέα Υόρκη για να φτιάξουμε την ανακοίνωσή του», είχε δηλώσει ο Ελληνοαμερικανός πριν από λίγο καιρό.
«Είμαι ευλογημένος και είχα το προνόμιο να κάνω όλα όσα έκανα. Εχω ταξιδέψει σε όλο τον Κόσμο με προέδρους και υπουργούς και έχω δει πράγματα που λίγοι άνθρωποι βλέπουν στη ζωή τους», είχε πει ο ίδιος, σε συνέντευξη στο «news5».
Ο κ. Τζιτζίκος γνώρισε τον κ. Τραμπ τον Ιούνιο του 2015 και αμέσως εντυπωσιάστηκε. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι από τότε ήξερε ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος θα καταφέρει να εκλεγεί.
«Δεν είναι τόσο αυτά που έλεγε. Μου αρέσουν οι πολιτικές του αλλά συμπαθώ και γνωρίζω τον άντρα πίσω από αυτές και έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν, όσα έχει κατορθώσει στη ζωή του αλλά και τι πατέρας και σύζυγος είναι» είχε δηλώσει ο ίδιος.
Το «Bloomberg» αναφέρει ότι ο νέος αναπληρωτής βοηθός του Αμερικανού Προέδρου είναι πολύ κοντά στην ελληνική πολιτιστική του κληρονομιά και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την παρουσία του στο 4ο επίσημο δείπνο της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative) το οποίο είχε παρατεθεί στις αρχές Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Waldorf Astoria» στην καρδιά του Μανχάταν, όπως είχε γράψει ο «Ε.Κ.».
Πηγή:ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου