Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Μου είπες Σαλονίκη ότι πας και βρέθηκες στο Περαία!

Έστησε τον ΠΑΟΚ, πήγε με λιγότερα στον Ολυμπιακό!

Πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ άλλαξε τελευταία στιγμή γνώμη κι ενώ του είχαν βγάλει μέχρι και εισιτήρια για Θεσσαλονίκη, προτίμησε να γίνει ερυθρόλευκος. Η επιλογή του Ιρανού κόντρα στη συμφωνία του Φαζέλι με τον Μίχελ, το ποσό που του έδινε ο ΠΑΟΚ, με πόσα κατέληξε στο λιμάνι
Στην Τούμπα τον περίμεναν, στον Πειραιά πήγε! Ο λόγος ασφαλώς για τον μεγάλο πρωταγωνιστή αυτής της μεταγραφικής περιόδου, Καρίμ Ανσαριφάρντ!
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, τόσο από τη μανατζερική πιάτσα όσο κι από το περιβάλλον του Ιρανού φορ, μέχρι και εισιτήρια του είχε βγάλει ο “δικέφαλος” προκειμένου να πέταγε σήμερα στην Θεσσαλονίκη, να πέρναγε από ιατρικές εξετάσεις και να υπέγραφε! Μόνο που 26χρονος σέντερ φορ επέλεξε ο ίδιος να φορέσει τα “ερυθρόλευκα”.
Οι πληροφορίες του Contra.gr θέλουν τον Ρέζα Φαζέλι να είχε δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά τον πελάτη του να αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή. Έτσι , λοιπόν, έστησαν το μεσημέρι τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τους περίμεναν στην Θεσσαλονίκη και ειδοποίησαν τον Ολυμπιακό πως αποδέχονται την προσφορά του και θα πήγαιναν στα Γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας το απόγευμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανσαριφάρντ προτίμησε να πάει με λιγότερα χρήματα (όσον αφορά τις καθαρές ετήσιες αποδοχές του) στον Ολυμπιακό σε σχέση με αυτά που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ!! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι “ερυθρόλευκοι” του έδωσαν 450.000 ευρώ συν μπόνους ενώ οι “ασπρόμαυροι” 550.000 συν μπόνους.
Στον ΠΑΟΚ βέβαια ισχυρίζονται πώς δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ συμφωνία τους με τον Ανσαριφάρντ ή τον agent Φαζέλι. Πόσο μάλλον οτι τον περίμεναν στην Θεσσαλονίκη και τους...πούλησε (το οποίο επίσης διαψεύδεται απο την ασπρόμαυρη ΠΑΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου