Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Εορτή των Ελληνικών Γραμμάτων στη Βοστώνη

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2017, 3:00μ.μ.
Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο
50 Goddard Avenue, Brookline, MA

Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών Νέας Αγγλίας σας προσκαλεί στην εορτή των Ελληνικών Γραμμάτων που θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται, 29 Ιανουαρίου, στις 3:00μ.μ. Στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline, MA.

Πλούσιο πρόγραμμα από τους μαθητές και μαθήτριες των απογευματινών Ελληνικών Σχολείων των κοινοτήτων/ενοριών της Μητροπόλεως Βοστώνης (Νέας Αγγλίας).

Μετά το πέρας του Προγράμματος θα γίνει δεξίωση για όλους.
Είσοδος Ελεύθερη για όλους και όλες.


Σας παροτρύνουμε να υποστηρίζεται με την παρουσία σας τέτοιες εκδηλώσεις. Δώστε κουράγιο στη νεολαία μας και στους εκπαιδευτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου