Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Δήλωση - βόμβα Μπουτάρη: Ντρέπομαι που είμαι Ελληνας

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, 2017

Δήλωση - βόμβα Μπουτάρη: Ντρέπομαι που είμαι ΕλληναςΑίσθηση προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στην παρουσίαση της κίνησης τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, της κ. Διαμαντοπούλου, του κ. Ραγκούση και του κ. Φλωρίδη.
Όπως αναφέρει το seleo.gr, ο Γιάννης Μπουτάτης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας γιατί όταν πάω στο εξωτερικό με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό».

Αναφερόμενος στο πολιτικό σύστημα είπε: «Πάμε για μία καινούρια Ελλάδα. Και με σαλαμούρα το καινούριο δεν γίνεται. Είμαστε όλοι με χάπια. πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να φτιάξουμε τα καινούρια. Νέοι είμαστε ακόμα».
------------------------

Τι να πούμε εμείς που μένουμε στο εξωτερικό και αντιμετωπίζουμε τους “ξένους” καθημερινά. Έρχονται “πολιτικοί της οκάς” από την Ελλάδα και δεν έχουν να πουν τίποτα για συνεργασία και αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ ομογένειας και γενέτειρας. Τώρα θα μου πεις τι περιμένεις από ολίγιστους που βγάζουν ανακοινώσεις μόνοι τους για να ανεβάσουν τον εγωισμό τους!

Οι ομογενείς δεν είναι πλέον αυτοί που έφυγαν με μιά αλλαξιά ρούχα και λίγα δολάρια στη τσέπη, αγράμματοι... Δούλεψαν, έκαναν περιουσίες, σπούδασαν οι ίδιοι, σπούδασαν τα παιδιά τους και έχουν αυτό που λείπει από τους περισσότερους πολιτικούς της Ελλάδας, ΦΙΛΟΤΙΜΟ. 

 Το ότι είμαστε ήσυχοι και φιλότιμοι δεν εννοεί ότι είμαστε κορόϊδα.  Οι νέοι μας ούτε που θέλουν να ακούσουν για τους πολιτικάντηδες της Ελλάδας και τους γυρίζουν τις πλάτες.

Συμβουλεύω λοιπόν τους πολιτικούς να κάνουν προσπάθειες για να μη χαθεί ο μεγαλύτερος ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ.   

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου