Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Με ευχές, κάλαντα και δείπνο η κοπή της βασιλόπιτας στη Βοστώνη

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, 2017

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος κόβει την βασιλόπιτα. Διακρίνονται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο κ. Κώστας Τραβαγιάκης, συμποσιάρχης της εκδήλωσης και η κυρία Ελευθερία Παπασλή μέλος του συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Φωτογραφία "Ε.Κ." Θεόδωρος Κλαμούκος
Του Θεοδώρου Καλμούκου
ΒΟΣΤΩΝΗ.- Με ανταλλαγή ευχών, με το τραγούδισμα των παραδοσιακών καλάντων της Πρωτοχρονιάς και με δείπνο έγινε το βράδυ της Κυριακής η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας  Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Η εκδήλωση έγινε στο ομογενειακής ιδιοκτησίας εστιατόριο “Dolphin” στην πόλη Natick της Μασαχουσέτης.



Η κυρία Μαρία Κουκούτση, εκπρόσωπος της γενικής προξένου κυρίας Ιφιγένειας Καναρά,
απευθύνει χαιρετισμό.
Φωτογραφία “Ε.Κ’ Θεόδωρος Καλμούκος

Παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, η κυρία Μαρία Κουκούτση εκπρόσωπος της γενικής προξένου κυρίας Ιφιγένειας Καναρά, ο ομογενής πολιτειακός γερουσιαστής του Ροντ Αϊλαντ κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, ο ομογενής βουλευτής της πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ κ. Θωμάς Κατσιαντώνης, πρόεδροι και αξιωματούχοι συλλόγων και σωματείων. Παρών επίσης ήταν ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεόφιλος Καμπερίδης, καθώς και οι πρώην πρόεδροι της Ομοσπονδίας κύριοι Δημήτρης Παπασλής και Βασίλης Καυκάς.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου