Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ενταση στους πλειστηριασμούς σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη: «Κλείδωσαν» στο κυλικείο τους συμβολαιογράφους!

«ΕΞΩ ΚΟΡΑΚΙΑ»
Ενταση στους πλειστηριασμούς σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη: «Κλείδωσαν» στο κυλικείο τους συμβολαιογράφους!
Ενταση επικράτησε και αυτή την Τετάρτη με αφορμή τους πλειστηριασμούς, αυτή τη φορά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου είχαν προγραμματιστεί 14 πλειστηριασμοί, καθώς και στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.
Στην Αθήνα, ένταση σημειώθηκε όταν περίπου 30 μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», της «Λαϊκής Ενότητας», του ΕΠΑΜ, αλλά και πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς, συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο  το μεσημέρι  προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.
Συμβολαιογράφοι και δικηγόροι επιχείρησαν να εισέλθουν από την πίσω πόρτα στο δικαστήριο του Ειρηνοδικείου για τον πλειστηριασμό.
Οταν όμως έγιναν αντιληπτοί ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Οι πολίτες που διαμαρτύρονταν έντονα τους ώθησαν προς το κυλικείο, όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη τους προστάτευσε και τους κράτησε εκεί μέσα για ώρα.
Ενταση επικράτησε για μία ακόμη φορά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, καθώς τα μέλη των Συλλογικοτήτων ήρθαν σε οξεία αντιπαράθεση με την πρόεδρο των Συμβολαιογράφων της Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά-Μπηλίση.
Τα μέλη των Συλλογικοτήτων απευθύνθηκαν με οργισμένο τρόπο στην κ. Μπιλίση, η οποία τους άκουγε δίχως να αντιδράσει, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Μάλιστα, τα μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων έκοψαν και... βασιλόπιτα. Προέβλεψαν δε κομμάτια για την κυβέρνηση, το ΔΝΤ, την Ε.Ε., τις τράπεζες, τους συμβολαιογράφους, ενώ  όπως ανακοίνωσαν το φλουρί κέρδισε η... πρόεδρος των συμβολαιογράφων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου