Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Τι ισχυρίζεται η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη για τη δολοφονία του

 Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, 2017ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, από την σύζυγό του και τον εραστή της.


Τι ισχυρίζεται η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη για τη δολοφονία του
Η Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, σύζυγος του Έλληνα πρέσβη αρνήθηκε το ρόλο της στο έγκλημα και κατηγόρησε τον εραστή της και τον ξάδερφό του για το έγκλημα, όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου καταγράφονται οι δύο άνδρες να μεταφέρουν το πτώμα του διπλωμάτη, τυλιγμένο σε χαλί, από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με την «O Globo», στην κατάθεσή της η Φρανσουάζ αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον αστυνομικό των ειδικών δυνάμεων το τελευταίο εξάμηνο και πως ο Σέρτζιο είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι του ζευγαριού στη Nova Iguaçu ακόμη και όταν ο πρέσβης βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και κοιμόταν. Σύμφωνα με την Φρανσουάζ, η σχέση της με τον πρέσβη προκαλούσε δυσφορία στον Σέρτζιο, ενώ τόνισε πως αυτό ήταν το κίνητρο για τη δολοφονία του.

Η Φρανσουάζ πρόσθεσε επίσης πως δεχόταν συχνά επιθέσεις από το σύζυγό της, ο οποίος, όπως είπε, ήταν πάντα μεθυσμένος. Σε δήλωσή του, ο εραστής της συζύγου του πρέσβη, ισχυρίστηκε πως ένας από αυτούς τους καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν η αιτία που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Ο Σέρτζιο είπε επίσης πως την περασμένη Δευτέρα είχε πάει στο σπίτι τους, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρέσβη.
Πηγή: O Globo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου