Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Οι πολιτικές εξελίξεις επί τάπητος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
Τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να συζητούν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση που πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί στα γραφεία του κόμματος.
Επί τάπητος, η αξιολόγηση, αλλά και τα όσα έγιναν στη Γενεύη για το Κυπριακό.
Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε σημειώσει ότι το κλείσιμο της β' αξιολόγησης μπορεί να γίνει μόνο με πολιτική λύση, τονίζοντας ότι στόχος είναι το γρήγορο κλείσιμο της συμφωνίας για να ενταχθεί η χώρα στο QΕ.
Σύμφωνα με όσα είπε ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες, οι διαφορές μεταξύ των εταίρων που δεν επιτρέπουν το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν αφορούν τεχνικά ζητήματα, αλλά αποτελούν πολιτική διαφωνία μεταξύ της ΕΕ και του ΔΝΤ σχετικά με το μονοπάτι που θα ακολουθήσει η ελληνική οικονομία μετά το τέλος του προγράμματος.
Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει δεκτές «παράλογες απαιτήσεις», ωστόσο πρόσθεσε ότι η Αθήνα έχει καταθέσει προτάσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης και συζητά κι άλλες με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου