Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Οι πολιτικές εξελίξεις επί τάπητος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
Τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να συζητούν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση που πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί στα γραφεία του κόμματος.
Επί τάπητος, η αξιολόγηση, αλλά και τα όσα έγιναν στη Γενεύη για το Κυπριακό.
Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε σημειώσει ότι το κλείσιμο της β' αξιολόγησης μπορεί να γίνει μόνο με πολιτική λύση, τονίζοντας ότι στόχος είναι το γρήγορο κλείσιμο της συμφωνίας για να ενταχθεί η χώρα στο QΕ.
Σύμφωνα με όσα είπε ενημερώνοντας τους πολιτικούς συντάκτες, οι διαφορές μεταξύ των εταίρων που δεν επιτρέπουν το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν αφορούν τεχνικά ζητήματα, αλλά αποτελούν πολιτική διαφωνία μεταξύ της ΕΕ και του ΔΝΤ σχετικά με το μονοπάτι που θα ακολουθήσει η ελληνική οικονομία μετά το τέλος του προγράμματος.
Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει δεκτές «παράλογες απαιτήσεις», ωστόσο πρόσθεσε ότι η Αθήνα έχει καταθέσει προτάσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης και συζητά κι άλλες με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου