Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Bρέθηκε νεκρός ο πρώην συνεργάτης των Beatles, Αλέξης Μάρδας

Ποιος ήταν ο μυστηριώδης Magic Alex

Νεκρός στο διαμέρισμά του ο «γκουρού» των Beatles Αλέξης Μάρδας

Νεκρός, μέσα στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, βρέθηκε ο επιχειρηματίας και παραγωγός Αλέξης Μάρδας, γνωστός και ως «Magic Alex», το βράδυ της Νεκρός στο διαμέρισμά του ο «γκουρού» των Beatles Αλέξης Μάρδας
Ο θάνατός του, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο τις απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.
Τα τελευταία χρόνια, ο διάσημος παραγωγός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, συγκεκριμένα υπέφερε από παραμορφωτική αρθρίτιδα, που έχει καταστήσει αρκετά δύσκολη την καθημερινότητα του.
Ο Αλέξης Μάρδας γεννήθηκε στις 5 Μαίου του 1942 και οι παλαιότεροι τον θυμούνται καλύτερα, αφού ήταν ένας από τους πιο γνωστούς μπον βιβέρ της εποχής του.

Υπήρξε «γκουρού» των Beatles, ενώ ο Τζον Λένον τον θεωρούσε ως τον δάσκαλό του και συνήθιζε να τον αποκαλεί «Magic Alex», εξαιτίας των εντυπωσιακών γνώσεών του στις επιστήμες και την τεχνολογία. 
«...και μετά έφερα τον Magic Alex και πήγε από το κακό στο χειρότερο», έχει γράψει μεταξύ άλλων ο Τζον Λένον για τον Αλέξη Μάρδα, τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά το 1966 στο Λονδίνο και έκτοτε έγιναν «καρδιακοί» φίλοι. 
Στο παρελθόν, ο Αλέξης Μάρδας ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Μαρίνα. 
Δείτε βίντεο από τον γάμο τους:
Στο μικρό «παλάτι» που διατηρούσε στην Ύδρα, είχαν φιλοξενηθεί πολλοί εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ, όπως η θρυλική «Αλέξις» της δυναστείας Τζόαν Κόλινς, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Ρόμπερτ Ντε Nίρο, ο Ομάρ Σαρίφ, η Τζέιν Σέιμουρ, οι Beatles και ο Μικ Τζάγκερ.
Σε μία από τις συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, όταν ρωτήθηκε για την αγάπη του για την Ελλάδα, ο Αλέξης Μάρδας απάντησε: «Όπως είπε ο Ελύτης σε ένα ποίημά του: Από όσους τόπους κι αν γυρνώ, αυτόν μονάχα αγαπώ. Στην καρδιά μου είναι η Ελλάδα. Και θέλω να γίνει πόλος έλξης για διεθνείς παραγωγές και αυτό να συμβάλει και στην προβολή της πανέμορφης χώρας μας».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου