Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο: Ο Αρτέμης Σώρρας έχει 2,8 τρις ευρώ, κι όχι μόνο 600 δισεκατομμύρια

Εάν θέλετε, δείτε και ακούσετε... τα συμπεράσματα... δικά σας

 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2017
Σε μια παραληρηματικού χαρακτήρα παρουσία του στον Αντ1 ο Αρτέμης Σώρρας έδωσε νέα διάσταση στην «περιουσία» που λέει ότι διαθέτει και με την οποία θα σώσει την Ελλάδα.
Απίστευτο: Ο Αρτέμης Σώρρας έχει 2,8 τρις ευρώ, κι όχι μόνο 600 δισεκατομμύριαΟ επικεφαλής της “Ελλήνων Συνέλευσις” μίλησε για τους “Ελλάνιους” δήλωσε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα 600 δις γιατί ανήκουν σε όλους, ενώ “αποκάλυψε” και παράσημο που έχει πάρει από την... Ρωσία, που τον έχει χρήσει “ήρωά” της.
Ο Αρτέμης Σώρρας, σημείωσε πως “Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι επίσημος πολιτικός φορέας. Είναι μια Ελλάνια (;) διακήρυξη. Το ελληνικό με το Ελλάνια είναι το ίδιο πράγμα. Στις μέρες της Ελλήνων Πολιτείας, που αυτό πάω να εγκαθιδρύσω η Ελλάς θα λέγεται Ελλάς και δεν θα λέγεται ούτε Grecia, ούτε Hellenic, ούτε Hell (;), δεν έχει καμία σχέση με το Hell, ούτε Griecheland, κι όταν τη λες Ελλάδα είναι σαν να τη λες... αγελάδα!”
Για τα 600 δις αλλά και τη λογική της δήλωσής του, απάντησε: “Αν είσαι από το γένος του Δαρβίνου, που μας έχουν πείσει ότι είμαστε γένος του Homo Sapiens και του Homo Neaterdal, τότε η λογική του εγκεφάλου σου είναι πολύ περιορισμένη, άρα δεν έχεις λογική, άρα είναι θέμα πιθήκου. Δεν είναι μόνο ότι έχω τα 600 δις, υπάρχει ένα τεράστιο μεγάλο συμβόλαιο όπως έχω αποδείξει και στο δικαστήριο αλλά και σε πάρα πολλούς παγκόσμιους οργανισμούς.
Ένα μεγάλο συμβόλαιο που υφίσταται στα χέρια 2,875 τρις από το αμερικάνικο δημόσιο, είναι δεδομένο και αποδεδειγμένο. Όταν λοιπόν ήταν έτοιμη η Ελλάδα μας να πτωχεύσει, τον Οκτώβριο του 2012 και φώναζαν όλοι στις τηλεοράσεις ότι “η Ελλάδα πτωχεύει”, “η Ελλάδα δεν έχει βενζίνες”, όλη αυτή τη γελοιότητα και ο κόσμος πήδαγε από τα μπαλκόνια και αυτοκτονούσε, είχαν στοχεύσει με πληροφορίες που έχω ότι θα πτωχεύαν τη χώρα μας, μ' ένα ομόλογο το οποίο ήταν στη Βοστώνη, ένα ευτελούς αξίας το οποίο το είχαν στήσει όλα αυτά τα καθάρματα τα πολιτικά μιάσματα στον πλανήτη μας να πτωχεύσουν τη χώρα μας και να την πάνε σε ελεγχόμενη πτώχευση.
Τότε λοιπόν ήρθα στην Ελλάδα, πριν έρθω όμως στην Ελλάδα είχα καταθέσει στην Montreal Bank, ένα ποσό των 600 δις δολαρίων, στην κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, το οποίο έγινε μέσω μιας πολύ συγκεκριμένης τραπεζικής διαδικασίας. Προλαβαίνω λοιπόν την Ελλάδα να μην πτωχεύσει. Εδώ θέλω να εξηγήσω ότι ο τραπεζίτης στην Montreal Bank, όπου δέχεται και του καταθέτω στον λογαριασμό -γιατί άνοιξα ειδικό λογαριασμό στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία που σημαίνει ότι είναι όλοι οι κυρίαρχοι Έλληνες δικαιούχοι- και ο τραπεζίτης είναι ο διευθυντής οικονομικού εγκλήματος του Καναδά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι από εκεί και πέρα, έχουν γίνει όλοι οι έλεγχοι.”
Που τα βρήκες; Έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο από το ταμείο το αμερικάνικο 2,8 τρις. Δεν υπάρχει “πως τα βρήκα”. “Βρίσκεις” ένα τενεκέ, ένα πορτοφόλι. Αυτός ο πλούτος είναι ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο με το αμερικάνικο δημόσιο όπου χρήζω διαχειριστής. Από τη διαχείριση και μετά μπορείτε να σκεφτείτε ό,τι θέλετε. Έχω ανέκλητο (sic) πληρεξούσιο με μεταθανάτια ισχύ να τα κάνω ό,τι θέλω. Τώρα το πως διαχειρίζομαι εγώ την εταιρεία και παίρνω τα 600 από εκεί και τα δίνω στη χώρα μου, είναι ένα δικό μου κομμάτι.”
Ερωτώμενος σχετικά με το αν πράγματι έχει πουλήσει... προηγμένη τεχνολογία, απάντησε: “Για την προηγμένη τεχνολογία τα λέει ο Γεωργιάδης ο λαδέμπορας, που έχει πρήξει τον κόσμο και πουλάει ό,τι βιβλίο θέλετε που δεν είναι καν ελλάνιο. Όταν βλέπετε σοβαρά ότι η Αμερική δε μιλάει και σέβεται γιατί βρίσκεται στο pending office (;), γιατί είναι πληρωτέα αυτόματα, εξειδικευμένη και ας μην κάνουμε τον πολίτη εξειδικευμένο, να μπούμε στην ουσία.
Το 2012, πάω στους κραταιούς και δίνω τα 600 δις στην Ελληνική Δημοκρατία (στο υπουργείο Οικονομικών, στην Τράπεζα της Ελλάδας), έχω όλα τα χαρτιά και όλες τις πιστοποιήσεις που έχουν πάει. Είναι όλοι ενημερωμένοι, μην σας κοροϊδεύουν. Όλες οι υπηρεσίες ξέρουν και κάνουν το παπί.”
Για το κατηγορητήριο, εναντίον του, ο Αρτέμης Σώρρας, αναφέρει: “Φτάσαμε και μου έκανε μήνυση το κράτος. Το κράτος μου έκανε μήνυση γιατί πηγαίνουν τρεις κατήγοροι μου, και κάνει μηνυτήρια αναφορά. Το κατηγορητήριο είναι πολύ σοβαρό. Η πρώτη κατηγορία που μου αποδίνει (sic) ο εισαγγελέας του κράτους είναι: Κατάλυση πολιτεύματος. Η δεύτερη κατηγορία είναι: Αλλαγή Συντάγματος και η τρίτη είναι: Ανησυχία λαού, που σημαίνει ότι πεθαίνει ο λαός για μένα. Και η τέταρτη κατηγορία είναι: Ψευδείς ειδήσεις. Όταν έγινε η δίκη και πήγα στο δικαστήριο, αθωώθηκα από τέσσερις κατηγορίες. Είμαι πολίτης εδώ, αλλά κινούμαι σε όλο τον πλανήτη.”
Ερωτώμενος σχετικά με το αν η “Ελλήνων Συνέλευσις” θα πάρει μέρος στις εκλογές, σημείωσε: “Βεβαίως θα κατέβουμε στις εκλογές. Εγώ είμαι πρόεδρος διορισμένος. Μπορεί να φύγω εγώ και να έρθει κάποιος άλλος.”
Σε ότι έχει να κάνει με την εμπλοκή της “Ελλήνων Συνέλευσις” με τον φόνο της παιδοψυχιάτρου, δήλωσε: “Τον Μπαλαντίνα τον είχαμε διώξει ήδη, μια εβδομάδα για θέματα εσωτερικής διαδικασίας, τα οποία τα ανακοινώσαμε κιόλας. Όμως για φανταστείτε κάθε πιστός χριστιανός... να είναι υπεύθυνος ο Ιερώνυμος γιατί σκοτώθηκαν δύο πιστοί χριστιανοί. Αν ο δολοφόνος είχε Lada θα πρέπει η Lada να είναι στην εγκληματική οργάνωση.”
Βγάζοντας μάλιστα ένα μετάλλιο από την τσάντα του είπε: “Με βλέπεις που έχω αμερικάνικα ομόλογα, αλλά είμαι και ήρωας της Ρωσίας.”

Όσο για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Αρτέμης Σώρρας αναφέρει: “Μ' αυτά τα ταμεία με δύο ΦΕΚ τώρα, πήραν η κυβέρνηση και τα έδωσε το ΔΝΤ. Είναι ξεκάθαρο εντελώς ότι το ΔΝΤ είναι κάτι υπαλληλάκια δικά μου και δεν μπορούν αυτά τα ζωντανά ούτε να με πιστώσουν, ούτε να με δανείσουν. Ως κυβέρνηση της Ελλήνων Πολιτεία, δεν διανοήστε τι θα γίνει στον παγκόσμιο ιστό.”
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου