Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τραμπ «πρόσωπο της χρονιάς» σύμφωνα με το TIME

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2016

Τον Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε το περιοδικό Time ως «Πρόσωπο της Χρονιάς», αποκαλώντας τον «Πρόεδρο των διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής».

«Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ποτέ ένα άτομο, που να λειτουργεί με ένα τόσο πρωτότυπο τρόπο, και να έχει έναν τέτοιο αντίκτυπο στα γεγονότα του έτους» δήλωσε η διευθύντρια του περιοδικού Νάνσι Γκιμπς.
Έγινε και αυτό! Ο Τραμπ «πρόσωπο της χρονιάς» σύμφωνα με το TIMEΟ Τραμπ νίκησε την επίσης υποψήφια Χίλαρι Κλίντον ενώ την Τρίτη θέση κατέλαβαν οι «χάκερς», οι άνθρωποι που παραβίασαν τα αρχεία των μεγάλων κυβερνητικών οργανώσεων, των πολιτικών, των διασημοτήτων και των απλών πολιτώ
Στη σύντομη λίστα περιλαμβάνονται επίσης, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι επιστήμονες που ανέπτυξαν νέα τεχνολογία βασισμένη στο DNA και η Μπιγιονσέ.
Η ανακοίνωση έγινε στο σόου «Today» του NBC. Σε τηλεφωνική επικοινωνία της εκπομπής με τον Τραμπ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλεσε τον τίτλο «μια πολύ, πολύ μεγάλη τιμή».

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου