Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τραμπ «πρόσωπο της χρονιάς» σύμφωνα με το TIME

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2016

Τον Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε το περιοδικό Time ως «Πρόσωπο της Χρονιάς», αποκαλώντας τον «Πρόεδρο των διχασμένων Πολιτειών της Αμερικής».

«Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ποτέ ένα άτομο, που να λειτουργεί με ένα τόσο πρωτότυπο τρόπο, και να έχει έναν τέτοιο αντίκτυπο στα γεγονότα του έτους» δήλωσε η διευθύντρια του περιοδικού Νάνσι Γκιμπς.
Έγινε και αυτό! Ο Τραμπ «πρόσωπο της χρονιάς» σύμφωνα με το TIMEΟ Τραμπ νίκησε την επίσης υποψήφια Χίλαρι Κλίντον ενώ την Τρίτη θέση κατέλαβαν οι «χάκερς», οι άνθρωποι που παραβίασαν τα αρχεία των μεγάλων κυβερνητικών οργανώσεων, των πολιτικών, των διασημοτήτων και των απλών πολιτώ
Στη σύντομη λίστα περιλαμβάνονται επίσης, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι επιστήμονες που ανέπτυξαν νέα τεχνολογία βασισμένη στο DNA και η Μπιγιονσέ.
Η ανακοίνωση έγινε στο σόου «Today» του NBC. Σε τηλεφωνική επικοινωνία της εκπομπής με τον Τραμπ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλεσε τον τίτλο «μια πολύ, πολύ μεγάλη τιμή».

Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου