Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Deutsche Bank προειδοποιεί για νέα αναταραχή στην Ευρώπη

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2016

«Το αποτέλεσμα του συνταγματικού δημοψηφίσματος στην Ιταλία είναι προάγγελος νέας αναταραχής που μπορεί να διαχυθεί από τον πολιτικό στίβο στην οικονομία» αναφέρει ο επικεφαλής της γερμανικής τράπεζας.
Η Deutsche Bank προειδοποιεί για νέα αναταραχή στην Ευρώπη
Ο επικεφαλής της Deutsche Bank προειδοποίησε τη Δευτέρα πως το οικονομικό περιβάλλον παραμένει αβέβαιο, ιδιαίτερα μετά την ήττα του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση.
«Το αποτέλεσμα του συνταγματικού δημοψηφίσματος στην Ιταλία είναι προάγγελος νέας αναταραχής που μπορεί να διαχυθεί από τον πολιτικό στίβο στην οικονομία -με την Ευρώπη να κινδυνεύει ιδιαίτερα», αναφέρει ο Τζον Κράιαν, επικεφαλής της τράπεζας, σε επιστολή του προς τους εργαζομένους που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Deutsche Bank.
Ο Κράιαν σημειώνει επίσης πως η Deutsche Bank δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο έχει ζητήσει 14 δισ. δολάρια προκειμένου να διευθετήσει τις κατηγορίες για πώληση με παραπλανητικό τρόπο τιτλοποιημένων ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου.
Ο Κράιαν πρόσθεσε πως δεν μπορεί να αναφέρει λεπτομέρειες για την πρόοδο των συνομιλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου