Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Deutsche Bank προειδοποιεί για νέα αναταραχή στην Ευρώπη

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2016

«Το αποτέλεσμα του συνταγματικού δημοψηφίσματος στην Ιταλία είναι προάγγελος νέας αναταραχής που μπορεί να διαχυθεί από τον πολιτικό στίβο στην οικονομία» αναφέρει ο επικεφαλής της γερμανικής τράπεζας.
Η Deutsche Bank προειδοποιεί για νέα αναταραχή στην Ευρώπη
Ο επικεφαλής της Deutsche Bank προειδοποίησε τη Δευτέρα πως το οικονομικό περιβάλλον παραμένει αβέβαιο, ιδιαίτερα μετά την ήττα του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση.
«Το αποτέλεσμα του συνταγματικού δημοψηφίσματος στην Ιταλία είναι προάγγελος νέας αναταραχής που μπορεί να διαχυθεί από τον πολιτικό στίβο στην οικονομία -με την Ευρώπη να κινδυνεύει ιδιαίτερα», αναφέρει ο Τζον Κράιαν, επικεφαλής της τράπεζας, σε επιστολή του προς τους εργαζομένους που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Deutsche Bank.
Ο Κράιαν σημειώνει επίσης πως η Deutsche Bank δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο έχει ζητήσει 14 δισ. δολάρια προκειμένου να διευθετήσει τις κατηγορίες για πώληση με παραπλανητικό τρόπο τιτλοποιημένων ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου.
Ο Κράιαν πρόσθεσε πως δεν μπορεί να αναφέρει λεπτομέρειες για την πρόοδο των συνομιλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου