Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Deutsche Bank προειδοποιεί για νέα αναταραχή στην Ευρώπη

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2016

«Το αποτέλεσμα του συνταγματικού δημοψηφίσματος στην Ιταλία είναι προάγγελος νέας αναταραχής που μπορεί να διαχυθεί από τον πολιτικό στίβο στην οικονομία» αναφέρει ο επικεφαλής της γερμανικής τράπεζας.
Η Deutsche Bank προειδοποιεί για νέα αναταραχή στην Ευρώπη
Ο επικεφαλής της Deutsche Bank προειδοποίησε τη Δευτέρα πως το οικονομικό περιβάλλον παραμένει αβέβαιο, ιδιαίτερα μετά την ήττα του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση.
«Το αποτέλεσμα του συνταγματικού δημοψηφίσματος στην Ιταλία είναι προάγγελος νέας αναταραχής που μπορεί να διαχυθεί από τον πολιτικό στίβο στην οικονομία -με την Ευρώπη να κινδυνεύει ιδιαίτερα», αναφέρει ο Τζον Κράιαν, επικεφαλής της τράπεζας, σε επιστολή του προς τους εργαζομένους που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Deutsche Bank.
Ο Κράιαν σημειώνει επίσης πως η Deutsche Bank δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο έχει ζητήσει 14 δισ. δολάρια προκειμένου να διευθετήσει τις κατηγορίες για πώληση με παραπλανητικό τρόπο τιτλοποιημένων ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου.
Ο Κράιαν πρόσθεσε πως δεν μπορεί να αναφέρει λεπτομέρειες για την πρόοδο των συνομιλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου