Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Παναθηναϊκός από παλιά! Έκρυψε την μπάλα για δύο περιόδους

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου, 2016ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι "πράσινοι" έκαναν μια από τις  καλύτερες εμφανίσεις τους και ενθουσίασαν και τους λίγους φίλους τους που βρέθηκαν στην πόλη της μόδας. Πέτυχαν έτσι μια άνετη νίκη σε ένα παιχνίδι από τα πονηρά. Ο Σωτήρης Γεωργίου καταγράφει τα δεδομένα της επικράτησης του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο.Παναθηναϊκός από τα παλιά εμφανίστηκε στο Μιλάνο και φορώντας αυτός πανάκριβο κοστούμι Αρμάνι, έκοβε κι έραβε στο "Φόρουμ" της ιταλικής πόλης κάνοντας περίπατο με 72-86.
Οι "πράσινοι" έκαναν μια από τις  καλύτερες εμφανίσεις τους και ενθουσίασαν και τους λίγους φίλους τους που βρέθηκαν στην πόλη της μόδας. Και πέτυχαν μια άνετη νίκη σε ένα παιχνίδι από τα πονηρά.
Ο ΠΑΟ βρήκε το Μιλάνο σε κρίση -στην μετά Τζεντίλε εποχή- με την ιταλική ομάδα που αποδοκιμάστηκε να έρχεται από κακές εμφανίσεις και ήττες (5 σερί ), μετατρέποντας το παιχνίδι σε περίπατο με την σοβαροτητά του. Από την αρχή ήταν γνωστό ότι θα έπρεπε να εκμεταλλευθεί το βάθος του, την κλάση του, να χτυπήσει στο 3-4 που έχει θέμα μπακ απ το Μιλάνο, να διαβάσει τα μις ματς του Καλάθη και να παίξει άμυνα απέναντι σε μια σοφτ και άναρχη ομάδα.
Τα έκανε σχεδόν όλα για δύο περιόδους και έκανε τελικά περίπατο στο πονηρό ματς, είναι σε τροχιά όχι μόνο πρόκρισης αλλά και για δυνατό πλασάρισμα, έχει ξεχάσει την κακή εμφάνιση της Βαρκελώνης και πατάει γερά περιμένοντας την Μπασκόνια την Παρασκευή και ενώ μπροστά του υπάρχει πρόγραμμα Γολγοθάς.
Πηγή: Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου