Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ζουράρις, Καμμένος, Παππάς, Λαφαζάνης και ασκέρι, Αλέξης κι ο Θεός βοηθός

Δήλωση βαρύγδουπη, τραγελαφική, εξόχως επικίνδυνη και σίγουρα αμετροεπή, έκανε ο υφυπουργός Παιδείας Ζουράρις για αρπαγή μερικών νησιών από το τρωκτικό ονομαζόμενο Ερντογάν. Καθίστε, Αδέλφια μου Ελληνες, μην τυχόν και χάσετε την ισορροπία σας από το τράνταγμα της δήλωσης του εντιμολογιότατου υφυπουργού Ζουράρι, ο οποίος είπε: «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν». Αμάν!
Η οβίδα αυτή του κ. Ζουράρι τρόμαξε τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος, ως γνωστόν, τυγχάνει να έλκει την καταγωγή αυτού εκ Κωνσταντίνου Πόλεως και ξέρει τι θα πει αρπακτική Τουρκιά, κι έσπευσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ειπών πως «επειδή τον ξέρω τον Κώστα, αυτό που είπε δεν αφορούσε τα νησιά αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά», χωρίς βέβαια να μπορέσει να πείσει ούτε τον αδέσποτο σκύλο της γειτονιάς του, διότι ο Ζουράρις βγήκε με νέα δήλωση και επιβεβαίωσε τα είσαι είπε. Δύσμοιρη γενέτειρα Ελλάς!
Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ βρήκε ευκαιρία και καρπάζωσε τον Ζουράρι, με την εξής βαρύγδουπη δήλωση: «Μήπως ο Υφυπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και εκλεκτός των κ. Τσίπρα-Καμμένου έχει χάσει τα μυαλά του και προβλέπει ανέμελα και χωρίς αιδώ ότι ‘και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει’»;
Αναρωτιόμαστε ποιο είναι το «συναφές» και ποιο το «συναμφότερον», όπως έλεγε παλαιότερα ο διανοητής Κώστας Ζουράρις.
Αλλά και το Ποτάμι απάντησε ορμητικά πως «δεν παίρνουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του κ. Ζουράρι. Το μόνο που αποδεικνύουν είναι την ελαφρότητα κάποιων που ο κ. Τσίπρας έκανε υπουργούς για να κυβερνήσουν τη χώρα».
Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς ο κ. Ζουράρις σχετικά με τη δήλωσή του παραδέχθηκε ότι πράγματι το είπε και πρόσθεσε ότι «στον Αριστοτέλη αυτό λέγεται σχήμα καθ’ υπερβολήν».
Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει, Αδέλφια μου Ελληνες, όταν η σύμπτυξη αμετροέπειας και γελοιότητας χαρακτηρίζουν τη σημερινή καθημαγμένη Ελλάδα! Εάν ο κ. Ζουράρις περιοριζόταν στα κατά καιρούς γελαστικά που εξακοντίζει μπορεί να πει κανείς ότι και η γελοιότητα είναι μέρος της ζωής στην Ελλάδα. Ομως, όταν τίθεται θέμα αρπαγής νησιώτικης γης της Ελλάδας τότε ο Αλέξης είναι υπόλογος που τον επέλεξε, όπως άλλωστε και τον λοιπό ορυμαγδό. Κι ο Πάνος από την άλλη μεριά φέρων στολήν στρατιωτικής παραλλαγής ποιεί την νήσσαν, κοινώς κάνει την πάπια, ενώ σε άλλα είναι λαλίστατος.
Και μιας που τον θυμήθηκα τον Πάνο να μη ξεχάσω να σας πω, Αδέλφια μου Ελληνες, ότι χαρακτήρισε «συμμορία» τους Βαρουφάκη-Παπανδρέου-Σόιμπλε. Σιγά ρε Πάνο αυτές είναι βαριές κουβέντες για τους τρεις εντιμολογιοτάτους πολιτικούς άνδρες της υφηλίου.
Θράσος ο κ. Παππάς, ούτε ο Πάπας της Ρώμης να ήταν, είπε στους καναλάρχες «θράσος να ζητάτε τα ρέστα, ζητήστε συγγνώμη που λειτουργείτε παράνομα». Καταλάβατε ποιον Παππά εννοώ, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που έστησε εκείνον τον διαγωνισμό ιλαροτραγωδίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Καταστάσεις για βοσκοτόπια που λένε.
Μέσα σ’ όλα να κι η Ολγα της Διοικητικής Ανασυγκρότησης να φωνάζει «ενάντια στο συμφέρον της χώρας οι πρόωρες εκλογές», διότι καταλαβαίνει ότι θα χάσει την υπουργική καρέκλα και περιωπή δια παντός.
Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Αλαβάνος και άλλες αριστερόστροφες δυνάμεις ζυμώνουν το καρβέλι τους για να μπουν σαν ζυμάρι στη Βουλή όλοι μαζί γιατί αλλιώς θα παραμείνουν εκτός νυμφώνος για πάντα. Αλλωστε, γιατί όχι, ας μπουν κι αυτοί για να γελούμε πιο πολύ.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου