Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Θέματα άμεσου ενδιαφέροντος για το μέσο Αμερικανό πολίτη στην επίσημη ομιλία Τραμπ

Η ομιλία του Τραμπ στην επίσημη τελετή ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων του θα επικεντρωθεί σε ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος για τον μέσο Αμερικανό πολίτη, όπως, το εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ, οι υποδομές, η συνοριακή ασφάλεια, η επιχειρησιακή κατάσταση του αμερικανικού στρατού, η οικονομία, αλλά και η μη μεταφορά θέσεων εργασίας εκτός των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τζέισον Μίλερ, εκπρόσωπο του Τραμπ, σχολιάζει το CNN.
Η συγγραφή της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, για την τελετή ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων του ανατέθηκε στο Στίβεν Μίλερ, ο οποίος έγραφε τις ομιλίες του στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Ο Μίλερ αρκετές φορές έχει επίσης προσφωνήσει τον Τραμπ σε αρκετές από τις προεκλογικές εκδηλώσεις
Ο Μίλερ συγγράφει την ομιλία του Τραμπ, επιβεβαιώνει ο Τζέισον Μίλερ, ενώ η ομιλία αυτή έχει στόχο να προκαλέσει την προσοχή του ενδιαφέροντος, όχι μόνο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, αλλά και διεθνώς, με δεδομένη την ανατροπή που έχει εξαγγείλει ότι θα προκαλέσει ο Τραμπ, τόσο στην αμερικανική πολιτική ζωή, όσο και παγκοσμίως.
Η ανάθεση της συγγραφής της ομιλίας, δημοσιοποιήθηκε πρώτα από το «Politico».
Κατά την άποψη των πολιτικών αναλυτών, η ανάθεση της συγγραφής της ομιλίας αυτής, στον Μίλερ δεν αποτελεί έκπληξη ή ασυνήθιστη εξέλιξη, καθώς ο Μίλερ έχει συγγράψει πολλές από τις ομιλίες του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένης και της κεντρικής ομιλίας του, στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στο Κλίβελαντ.
Ο Μίλερ, είναι από τους πρώτους που προσελήφθησαν στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας εμπειρία στο επιτελείου του Γερουσιαστή Τζεφ Σέσιονς από την Αλαμπάμα, που έχει επιλεγεί από τον Τραμπ για να τοποθετηθεί στην ηγεσία του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το CNN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου