Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Με Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

 Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2016Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Γιάννη Βονόρτα να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν φοβάται να... κολυμπήσει στα βαθιά και ζήτησε να οδηγήσει τους πράσινους στο ντέρμπι!


Φορτσάτος ξεκινά την προσπάθεια του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού στις τελικές συζητήσεις που έγιναν απόψε το απόγευμα στα γραφεία του ΣΚΑΙ ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα των πράσινων να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή!
Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν το "τριφύλλι" να πηγαίνει με υπηρεσιακό τεχνικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι (συγκεκριμένα τον Γιάννη Βονόρτα), όμως αυτό αλλάζει και δείχνει με το καλημέρα τις... διαθέσεις του Ουζουνίδη.
Η πρώτη προπόνηση του 48άχρονου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και θα παρουσιαστεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου