Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Με Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

 Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2016Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Γιάννη Βονόρτα να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν φοβάται να... κολυμπήσει στα βαθιά και ζήτησε να οδηγήσει τους πράσινους στο ντέρμπι!


Φορτσάτος ξεκινά την προσπάθεια του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού στις τελικές συζητήσεις που έγιναν απόψε το απόγευμα στα γραφεία του ΣΚΑΙ ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα των πράσινων να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή!
Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν το "τριφύλλι" να πηγαίνει με υπηρεσιακό τεχνικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι (συγκεκριμένα τον Γιάννη Βονόρτα), όμως αυτό αλλάζει και δείχνει με το καλημέρα τις... διαθέσεις του Ουζουνίδη.
Η πρώτη προπόνηση του 48άχρονου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και θα παρουσιαστεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου