Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογικά διλήμματα και κραυγή αγωνίας από τους επιχειρηματίες

 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2016
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Tο πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»

Εκλογικά διλήμματα και κραυγή αγωνίας από τους επιχειρηματίες - Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»
Με τίτλο «Εκλογικά διλήμματα» και ρεπορτάζ για τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αλλά και τις αντιδράσεις της αγοράς, κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου» εκτάκτως την Παρασκευή.
Οι υψηλοί τόνοι από Αλ. Τσίπρα και Β. Σόιμπλε και οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αφήνουν ανοικτό παράθυρο εκλογών.
Πέντε επιχειρηματίες εκφράζουν τους φόβους τους για την παρατεταμένη αβεβαιότητα: «Η εκλογολογία έχει παγώσει την αγορά».

Επίσης: Αποκλειστικό ρεπορτάζ με το μυστικό σχέδιο για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και τα «κόκκινα» δάνεια. Το «κλειδί» που θα οδηγεί είτε σε «λουκέτο» είτε σε σχέδιο αναδιάρθρωσης. Αυστηρό «Μνημόνιο» στις εταιρείες που κρίνονται βιώσιμες με «διωγμό» διοικήσεων αλλά και δραματικές περικοπές δαπανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου