Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογικά διλήμματα και κραυγή αγωνίας από τους επιχειρηματίες

 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2016
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Tο πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»

Εκλογικά διλήμματα και κραυγή αγωνίας από τους επιχειρηματίες - Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»
Με τίτλο «Εκλογικά διλήμματα» και ρεπορτάζ για τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αλλά και τις αντιδράσεις της αγοράς, κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου» εκτάκτως την Παρασκευή.
Οι υψηλοί τόνοι από Αλ. Τσίπρα και Β. Σόιμπλε και οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αφήνουν ανοικτό παράθυρο εκλογών.
Πέντε επιχειρηματίες εκφράζουν τους φόβους τους για την παρατεταμένη αβεβαιότητα: «Η εκλογολογία έχει παγώσει την αγορά».

Επίσης: Αποκλειστικό ρεπορτάζ με το μυστικό σχέδιο για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και τα «κόκκινα» δάνεια. Το «κλειδί» που θα οδηγεί είτε σε «λουκέτο» είτε σε σχέδιο αναδιάρθρωσης. Αυστηρό «Μνημόνιο» στις εταιρείες που κρίνονται βιώσιμες με «διωγμό» διοικήσεων αλλά και δραματικές περικοπές δαπανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου