Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας η πρώτη αντίδραση στην απόρριψη του αιτήματος έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικώνDEFAULT


Από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκία ήρθε η πρώτη αντίδραση της Τουρκίας στηναπόφαση του Συμβουλίου Εφετών για τη μη έκδοση των τριών Τούρκων αξιωματικών που έφτασαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το βράδυ της 15ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News αλλά και το Reuters ο υουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ, δήλωσε: «Αναμένουμε από την Ελλάδα να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την έκδοση όλων των μελών της Οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν.
Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση και αναμένεται να υπάρξουν και άλλες τοποθετήσεις, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το πως η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου θα επηρεάσει τις ήδη τεταμένες διμερείς σχέσεις των δύο χωρών
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου