Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας η πρώτη αντίδραση στην απόρριψη του αιτήματος έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικώνDEFAULT


Από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκία ήρθε η πρώτη αντίδραση της Τουρκίας στηναπόφαση του Συμβουλίου Εφετών για τη μη έκδοση των τριών Τούρκων αξιωματικών που έφτασαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το βράδυ της 15ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News αλλά και το Reuters ο υουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ, δήλωσε: «Αναμένουμε από την Ελλάδα να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την έκδοση όλων των μελών της Οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν.
Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση και αναμένεται να υπάρξουν και άλλες τοποθετήσεις, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το πως η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου θα επηρεάσει τις ήδη τεταμένες διμερείς σχέσεις των δύο χωρών
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου