Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας η πρώτη αντίδραση στην απόρριψη του αιτήματος έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικώνDEFAULT


Από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκία ήρθε η πρώτη αντίδραση της Τουρκίας στηναπόφαση του Συμβουλίου Εφετών για τη μη έκδοση των τριών Τούρκων αξιωματικών που έφτασαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το βράδυ της 15ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News αλλά και το Reuters ο υουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ, δήλωσε: «Αναμένουμε από την Ελλάδα να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την έκδοση όλων των μελών της Οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν.
Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση και αναμένεται να υπάρξουν και άλλες τοποθετήσεις, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το πως η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου θα επηρεάσει τις ήδη τεταμένες διμερείς σχέσεις των δύο χωρών
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου