Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας


Τα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την παρουσία του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ωστόσο αυτή η πρόκριση ήρθε και με δυσκολία αλλά το σημαντικότερο ως δεύτερος στον όμιλο. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει είτε ντέρμπι αιωνίων είτε αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ!
Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ως δεύτερος στον όμιλο του θα έχει κατά... 43% ντέρμπι. Είναι πολύ πιθανό δηλαδή να κληρωθεί με είτε με τον Ολυμπιακό είτε με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ που πέρασαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους.
Με 11 από τις 16 ομάδες της Super League θα συνεχιστεί η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Λάρισα, η Βέροια, η Κέρκυρα, ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος ήταν τα «θύματα» των εκπλήξεων της διοργάνωσης, με τους Άρη, Τρίκαλα, Λαμία, ΟΦΗ και Κισσαμικό, να προκρίνονται στη θέση τους και θα είναι οι εκπρόσωποι της Football League στη συνέχεια.
Θυμίζουμε πως στο πρώτο γκρουπ είναι οι ομάδες που κατετάγησαν πρώτες στον όμιλό τους και στον δεύτερο εκείνες που πέρασαν ως δεύτερες. Ομάδες που προκρίθηκαν από τον ίδιο όμιλο της 2ης φάσης δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους. 
Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας και οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας. 
1ο Γκρουπ: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Κισσαμικός
2ο Γκρουπ: Τρίκαλα, Πλατανιάς, ΠΑΟ , Ξάνθη, Άρης, Λαμία, Ατρόμητος, Λεβαδειακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου