Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Υγείας

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2016

Της Νάνσυ Σπυροπούλου



ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΖΩΝΤΑΝΗ» ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 6Η ΥΠΕ
«Θα υπάρχει «ζωντανή» και διαρκής επικοινωνία με την 6η ΥΠΕ, για την προώθηση των θεμάτων και εκκρεμοτήτων που υπάρχουν για όλη την Υγειονομική Περιφέρεια, συνεπώς και την Ηλεία», λέει στην εφημ. «Πατρίς» ο Ηλείος, Γιώργος Γιαννόπουλος που σε λίγες ημέρες αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Υγείας.
Το «σενάριο» τοποθέτησής του στη νευραλγική αυτή θέση, διακινούνταν ευρέως το τελευταίο χρονικό διάστημα και τελικά, από το απόγευμα της Δευτέρας, οριστικοποιήθηκε. Χθες το πρωί μάλιστα, ο κ.Γιαννόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ενώ το ΦΕΚ της τοποθέτησής τους ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
Η αναβάθμιση του κ. Γιαννόπουλου έρχεται ως αποτέλεσμα της επιτυχούς πορείας του στο τιμόνι της 6ης ΥΠΕ, από τον Μάρτιο του 2015, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα. Οι αποφάσεις και οι παρεμβάσεις του, ήταν αποτελεσματικές και αυτό φάνηκε στην πράξη σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, τόσο της Υπηρεσίας όσο και των Δομών Υγείας σε όλη την Περιφέρεια. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του για την Ηλεία και την 6η ΥΠΕ, δε σταματά με τη μετακίνησή του στο Υπουργείο. «Είναι  μια σημαντική και απαιτητική θέση, αφού θα πρέπει να έχω την ευθύνη συντονισμού όλων των Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, υλοποιώντας και την πολιτική του. Πιστεύω πως, η εμπειρία μου στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ότι θα με βοηθήσει να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα», είπε μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς», μη παραλείποντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό κ.Ξανθό, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, επιλέγοντάς τον για την σημαντική αυτή θέση.
Η επόμενη ημέρα
Μέχρι την τοποθέτηση νέου Διοικητή στο κενό που αφήνει ο κ.Γιαννόπουλος (σ.σ κάτι που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί από τον Υπουργό, με ποιο τρόπο θα γίνει, νέα προκήρυξη ή επιλογή εκ των υποψηφίων της προηγούμενης), χρέη Διοικητή θα εκτελεί ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης. Πάντως, μαζί με το «σενάριο» της τοποθέτησης του κ.Γιαννόπουλου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, ακολουθούσε κι ένα ακόμα «σενάριο», ότι ο νέος Διοικητής, θα προέρχεται ίσως από την Ηλεία.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου