Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Κύμα ψύχους και στον Καναδά

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 2016Κύμα ψύχους σαρώνει τον Καναδά, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται ανάμεσα στους -21 και -27 βαθμούς Κελσίου και τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι αναμένονται νέες χιονοπτώσεις! 
«Βουτιά» έχει κάνει το θερμόμετρο και στις ΗΠΑ, κυρίως στις μεσοδυτικές πολιτείες και το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Και στις ΗΠΑ, ο καιρός αναμένεται να χειροτερέψει το Σαββατοκύριακο, με τις μετεωρολογικές υπηρεσίες να εκδίδουν έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού. 
«Σχηματίζεται ένα βαρομετρικό χαμηλό στο Κολοράντο» το οποίο θα προκαλέσει χιονοπτώσεις σε μεγάλο τμήμα του ανατολικού Καναδά, σε αρκετές περιπτώσεις «αναμεμειγμένες με χιονόνερο» το Σάββατο και την Κυριακή, σύμφωνα με τα δελτία έκτακτων μετεωρολογικών φαινομένων που εκδόθηκαν.
Στο Κάλγκαρι, στην Αλμπέρτα (δυτικά), το Σασκατούν (Σασκάτσουαν) ή το Ουίνιπεγκ (Μανιτόμπα, κεντρικά), τα θερμόμετρα έδειχναν σήμερα μεταξύ -21 και -27 βαθμών Κελσίου, σύμφωνα με την υπηρεσία Environnement Canada.
Στο Κεμπέκ, κι ανατολικότερα, στις επαρχίες του Ατλαντικού, ο υδράργυρος βυθίστηκε στους -20 βαθμούς Κελσίου σήμερα το μεσημέρι.
Την ίδια ώρα χιονοθύελλα έπληξε τη Νέα Σκωτία και τη Νέα Γη και Λαμπραντόρ.
Και οι δυτικές ακτές, εδώ και πολλές ημέρες, βρίσκονται αντιμέτωπες με πρόωρο βαρύ χειμώνα: στο Βανκούβερ ο υδράργυρος βρίσκεται στους -7 βαθμούς Κελσίου σήμερα, την ώρα που οι συνηθισμένες για την εποχή θερμοκρασίες κυμαίνονται γύρω στους 6 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου