Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

«Άνγκελα, δεν είναι καιρός για περιπέτειες»

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 2016ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΣΙΠΡΑ - ΜΕΡΚΕΛ

Μπορεί η συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο στο Βερολίνο να ξεπέρασε τη μιάμιση ώρα, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να συμπυκνώσει τα μηνύματά του σε δύο-τρεις φράσεις.

Το ραντεβού κλείστηκε πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός αναχωρήσει για τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, γνωρίζοντας ότι μέρος - τουλάχιστον - των δανειστών φρενάρει με τις κινήσεις του ο φινάλε της δεύτερης αξιολόγησης.
Άρα και την αλλαγή σελίδας που επιδιώκει η κυβέρνηση για να περάσει η χώρα στο «καθεστώς» που ευνοεί την προσέλκυση επενδύσεων και την έξοδο στις αγορές από την ανεπιτυχή προσπάθεια του τελευταίου τριμήνου του 2014.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έσπευσε να ρίξει τους τόνους και τις προσδοκίες για το αποτέλεσμα της συνάντησης με την Άνγκελα Μέρκελ. Στις δηλώσεις του που προηγήθηκαν της συνάντησης με την κ. Μέρκελ παρουσία των συνεργατών των δύο πλευρών, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε, όχι τυχαία, στη διεθνή και ευρωπαϊκή δύσβατη συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου