Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Δεν εκδίδονται οι Τούρκοι αξιωματικοί που είχαν ζητήσει άσυλο, αποφάσισε το δικαστήριο

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2016

TOURKOI AXIOMATIKOI

Τη μη έκδοση των τριών Τούρκων αξιωματικών που έφτασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το βράδυ της 15ης Ιουλίου, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.
Ειδικότερα το δικαστήριο έπειτα από την ακροαματική διαδικασία των τριών Τούρκων, έκρινε ότι δεν θα πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα τους για να δικαστούν, καθώς «η ζωή τους διατρέχει μεγάλο κίνδυνο εφόσον εκδοθούν».
Σημειώνεται ότι την ίδια εισήγηση είχε και η εισαγγελέας της έδρας.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου αναμένεται να συζητηθεί με άλλη σύνθεση, το αίτημα έκδοσης ή μη των υπολοίπων Τούρκων αξιωματικών.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου