Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση Τραμπ - Γκορ

Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και βραβευμένο με Νόμπελ Ειρήνης Αλ Γκορ, ένα στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος που ενσαρκώνει την μάχη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στις ΗΠΑ.

Ο Αλ Γκορ, που είχε στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, χαρακτήρισε την συνομιλία «μακρά και πολύ παραγωγική».
«Ήταν μια ειλικρινής αναζήτηση πεδίων συνεννόησης» δήλωσε ο ίδιος εξερχόμενος από τον ουρανοξύστη Τραμπ στη Νέα Υόρκη, έπειτα από μια συνάντηση διάρκειας μιάμισης ώρας.
Στην αρχή, ο Αλ Γκορ συναντήθηκε με την Ιβάνκα Τραμπ, την κόρη του δισεκατομμυριούχου, και μίλησαν για το κλίμα, όπως έκανε γνωστό η ομάδα μετάβασης, κατόπιν είχε τετ α τετ με τον ίδιον τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.
«Θεωρώ ότι είχαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και τάχθηκα υπέρ της συνέχισης (των επαφών), αυτά είπα» εξήγησε ο Αλ Γκορ στους δημοσιογράφους στην είσοδο του ουρανοξύστη, χωρίς ωστόσο να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά το περιεχόμενο των συνομιλιών των δύο ανδρών.
Με τη συνάντηση αυτή με ένα πρόσωπο που ενσαρκώνει τη μάχη κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ο Ντόναλντ Τραμπ υλοποιεί την υπόσχεσή του να εμφανιστεί πιο ανοικτός σε θέματα απέναντι στα οποία είχε εμφανιστεί αρνητικά διακείμενος.
«Το εξετάζω προσεκτικά. Παραμένω ανοικτός σε αυτό το ζήτημα» είχε δηλώσει την 22α Νοεμβρίου στους New York Times σχετικά με τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα που συνάφθηκε στα τέλη του 2015 μεταξύ 195 χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου