Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Νεκρός στο Μιλάνο ο ύποπτος της επίθεσης στο Βερολίνο

Ο Τυνήσιος ύποπτος για την επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μιλάνο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτος ο οποίος ήταν πεζός κλήθηκε από την αστυνομία να σταματήσει για έλεγχο ρουτίνας στην πλατεία I Maggio στην περιοχή Sesto S.Giovanni, γύρω στις 3 τα ξημερώματα.
Τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με πυροβολισμούς τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο ύποπτος τραυμάτισε έναν αστυνομικό.
Ο άνδρας που σκοτώθηκε στο Μιλάνο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία είναι "χωρίς αμφιβολία" ο Τυνήσιος ύποπτος, δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξη Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του άνδρα που σκοτώθηκε στο Μιλάνο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον Άνις Αμρί.
«Μίλησα προσωπικά με τον αστυνομικό Κρίστιαν Μόριο, που τραυματίσθηκε, και τον ευχαρίστησα για τον επαγγελματισμό του». "Η  ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και τις  επόμενες ημέρες  θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο", πρόσθεσε ο υπουργός. 
«Χάρη στην ενέργειά του,  οι Ιταλοί θα μπορέσουν να περάσουν πιο ήσυχα Χριστούγεννα», τόνισε ο Μινίτι ευχαριστώντας όλα τα σώματα ασφαλείας, «για τα οποία η Ιταλία πρέπει να είναι υπερήφανη».  
Η επιχείρηση αυτή, σύμφωνα με τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών  δείχνει ότι το σύστημα, στο σύνολό του, είναι αποτελεσματικό.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου