Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Φεύγει εκτός ελέγχου το προσφυγικό στο Αιγαίο

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 2016

Ακόμα 330 πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου μέσα σε 24 ώρες, με το σύνολο των εγκλωβισμένων να ξεπερνά τα 16.600 άτομα. "Βουλιάζουν" τα κέντρα φιλοξενίας.
Ακόμα ένα κύμα προσφυγικών αφίξεων σημειώθηκε σήμερα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, που είναι αντιμέτωπα με τεράστια προβλήματα.
Το Σάββατο, ακόμα 330 πρόσφυγες έφτασαν στα νησιά, μετά από τα 200 άτομα που που αφίχθησαν την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου 138 άτομα έφτασαν στη Λέσβο, 67 στη Χίο και 125 στα υπόλοιπα νησιά. Το σύνολο των προσφύγων στα νησιά ανέρχεται στα 16.611 άτομα, όπως φανερώνουν τα τελευταία στοιχεία.
Το πρόβλημα παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις, αν συνυπολογιστεί το γεγονός πως η πλειονότητα των νέων αφιχθέντων βιώνει άθλιες συνθήκες, καθώς τα κέντρα φιλοξενίας σε όλα τα νησιά έχουν ξεπεράσει προ πολλού τον αριθμό ατόμων που μπορούν να περιθάλψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου