Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αντρέι Καρλόφ: Ποιός ήταν ο Ρώσος πρέσβης που δολοφονήθηκε στην Αγκυρα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ
Αντρέι Καρλόφ: Ποιός ήταν ο Ρώσος πρέσβης που δολοφονήθηκε στην Αγκυρα
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, 2016

Πατέρας ενός παιδιού ήταν ο πρέσβης της Ρωσίας στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ, που έχασε την ζωή του στην επίθεση που δέχθηκε από ένοπλο σε έκθεση φωτογραφίας. Υπηρετούσε στην Άγκυρα από τον Ιούλιο του 2013.
Ο θάνατος του πρέσβη επιβεβαιώθηκε αρχικά από το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας και στην συνέχεια από τον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, ο Πρόεδρος της Τουρκίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και τον ενημέρωσε για την δολοφονική επίθεση κατά του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.
Ο δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι ο Μερτ Αλτιντάς, μέλος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της Άγκυρας , απόφοιτος της αστυνομικής σχολής της Σμύρνης, γεννημένος στο Αιδίνιο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πλησίασε από πίσω τον πρέσβη και τον πυροβόλησε από απόσταση ενός μέτρου, τουλάχιστον τρεις φορές. Διέφυγε σ΄ έναν όροφο επάνω και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών για δεκαπέντε περίπου λεπτά. Ο δράστης σκοτώθηκε από την αστυνομία. Η ανταλλαγή πυρών καθυστέρησε την μεταφορά του πρέσβη στο νοσοκομείο.
Την έκθεση φωτογραφίας, όπου έγινε η επίθεση επισκέφθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Εσωτερικών, .
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενημερώθηκε για την δολοφονική επίθεση κατά την πτήση του προς την Μόσχα, όπου αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση μεταξύ Ρωσίας, Ιράν και Τουρκίας για την Συρία.
Την επίθεση καταδίκασε και ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ ο οποίος ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια να βρεθεί αντιμέτωπη η Τουρκία με την Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου