Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Καμίνης: Ευθύνες στην αστυνομία για επιχειρησιακή ανεπάρκεια

 Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2016

Ο δήμαρχος Αθηναίων καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου «να αναλάβει τις ευθύνες της για τον εγκλωβισμό των κατοίκων των Εξαρχείων».
Καμίνης: Ευθύνες στην αστυνομία για επιχειρησιακή ανεπάρκεια
Ευθύνες στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την τακτική που ακολούθησε η Αστυνομία, την οποία καταγγέλλει για επιχειρησιακή ανεπάρκεια, επιρρίπτει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με επίκεντρο τα επεισόδια στα Εξάρχεια.
Σε δήλωσή του, το βράδυ της Τρίτης, αναφορικά με τη μετατροπή για μια ακόμα φορά του κέντρου σε πεδίο μάχης, ο κ. Καμίνης αναφέρεται στους κατοίκους των Εξαρχείων που αντιμετωπίζουν από τη μια την τυφλή βία και από την άλλη την ατελέσφορη αστυνομία.
Χαρακτηρίζει «απαράδεκτο τον σχεδιασμό της Αστυνομίας ο οποίος αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν κάτοικοι που έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλον πολίτη». Καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου «να αναλάβει τις ευθύνες της για τον εγκλωβισμό των κατοίκων των Εξαρχείων σε έναν ασφυκτικό κλοιό τυφλής βίας από τη μία, και επιχειρησιακής ανεπάρκειας από την άλλη».
Ολόκληρη η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη για τα επεισόδια στα Εξάρχεια είναι η εξής:
«Παρακολουθώ με αγανάκτηση να μετατρέπονται τα Εξάρχεια για μια ακόμα φορά σε πεδίο μάχης. Είναι απαράδεκτο ο σχεδιασμός της Αστυνομίας να αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν κάτοικοι οι οποίοι έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλον πολίτη.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της για τον εγκλωβισμό των κατοίκων των Εξαρχείων σε έναν ασφυκτικό κλοιό τυφλής βίας από τη μία, και επιχειρησιακής ανεπάρκειας από την άλλη».
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου