Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

«Μάχες» μεταξύ μεταναστών στη Σούδα

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 2016
Νέα ένταση ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στη Σούδα της Χίου, με εξαγριωμένους πρόσφυγες να συγκρούονται βίαια μεταξύ τους και να προκαλούν φθορές. Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν.   Έσπασαν τζάμια λεωφορείου, πετούσαν μπουκάλια ο ένας στον άλλο ενώ οι «μάχες» επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους.


Μάλιστα, ορισμένοι επιδίδονταν σε πετροπόλεμο κοντά σε παρακείμενο καφενείο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό.  
Σύμφωνα με τον Politischios.gr συνολικά έριξε πέντε βολές στον αέρα με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα από το Λιμεναρχείο, στο κρατητήριο του οποίου θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Δευτέρας, οπότε και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου