Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

«Μάχες» μεταξύ μεταναστών στη Σούδα

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 2016
Νέα ένταση ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στη Σούδα της Χίου, με εξαγριωμένους πρόσφυγες να συγκρούονται βίαια μεταξύ τους και να προκαλούν φθορές. Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν.   Έσπασαν τζάμια λεωφορείου, πετούσαν μπουκάλια ο ένας στον άλλο ενώ οι «μάχες» επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους.


Μάλιστα, ορισμένοι επιδίδονταν σε πετροπόλεμο κοντά σε παρακείμενο καφενείο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό.  
Σύμφωνα με τον Politischios.gr συνολικά έριξε πέντε βολές στον αέρα με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα από το Λιμεναρχείο, στο κρατητήριο του οποίου θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Δευτέρας, οπότε και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου