Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Ο «σουλτάνος» τα βάζει και με το... δολάριο

 Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2016ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ

Έκκληση προς τους Τούρκους να πουλήσουν τα δολάριά τους και να αγοράσουν τουρκικές λίγες ή χρυσό έκανε σήμερα ο «σουλτάνος» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που το τελευταίο κλιμακώνει τη ρητορική του και ανοίγει διάφορα «μέτωπα» ανά τον κόσμο. 


Ο «σουλτάνος» τα βάζει και με το... δολάριο
Εκτός από τις εμπρηστικές δηλώσεις του για την Κύπρο αλλά και την συνθήκη της Λωζάνης, ο Ερντογάν ισχυρίστηκε σήμερα ότι η μετατροπή των δολαρίων στο νόμισμα της χώρας ή χρυσό «θα ζημιώσουν το παιχνίδι ορισμένων». 
«Αυτοί που έχουν συνάλλαγμα κάτω από τα στρώματά τους πρέπει να έρθουν και να τα μετατρέψουν σε τουρκικές λίρες ή χρυσό» δήλωσε ο κ. Ερντογάν από την Άγκυρα, προκαλώντας νέα πτώση στην τιμή της τουρκικής λίρας. 
«Αυτές οι κινήσεις θα ζημιώσουν το παιχνίδι ορισμένων. Αλλά μην ανησυχείτε. Εμείς θα καταστρέψουμε αυτό το παιχνίδι όλοι μαζί. Είδαμε τέτοια πράγματα το 2007 και το 2008. Μετά είπα ότι τα προβλήματα δεν θα επηρεάσουν την Τουρκία. Τώρα λέω το ίδιο… Τα προβλήματα αυτά ούτε θα μας αγγίξουν» είπε ο κ. Ερντογάν, μιλώντας κατά τη διάρκεια εγκαινίων έκθεσης αυτοκινήτων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου