Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Συμφωνία ως τα Χριστούγεννα αλλιώς εκλογές

 Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2016

Με τίτλο «Επώδυνος συμβιβασμός» και όλο το παρασκήνιο για τις πιέσεις των δανειστών να δεχθεί η Ελλάδα συμφωνία με νέα μέτρα 4,2 δισ. ευρώ, κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου». Ζητούν προκαταβολικό λογαριασμό από το 2018 και μετά με την Αθήνα να στέλνει μήνυμα: «Καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να υπογράψει» και να αφήνει ανοικτό το σενάριο των εκλογών.
Ακόμη, ρεπορτάζ με τις κινήσεις της κυβέρνησης. Τα «Δεκεμβριανά» του Αλέξη Τσίπρας αλλιώς... πρόωρες κάλπες.
Επίσης, δημοσιεύει ένα αποκλειστικό άρθρο για τις αστικές συγκοινωνίες που καταρρέουν. Παράθυρο για πωλητήριο και ενδιαφέρον από Ιταλούς. Κραχ αν περικοπεί περαιτέρω η κρατική επιδότηση.
Ακόμη:
  • Τα 12 πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Ειδική ομάδα στη ΝΔ ετοιμάζει το πρόγραμμα σε περίπτωση που το κόμμα αναλάβει την εξουσία.
  • Περιουσιολόγιο – φωτιά για όλους. Τι θα δηλώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
  • Τα δύο σενάρια για το Χρηματιστήριο. Που θα κινηθεί ο Γενικός Δείκτης αν κλείσει συμφωνία με τους δανειστές ή αν παραταθούν οι διαπραγματεύσεις.
  • Ιταλικός «ιός» απειλεί την Ευρώπη. Τι θα συμβεί αν χάσει το δημοψήφισμα ο Ρέντσι αλλά κι αν εκλεγεί ο ακροδεξιός υποψήφιος στην Αυστρία.
  • Επικίνδυνα παιχνίδια των Τούρκων στο Αιγαίο. Στήνουν θερμό επεισόδιο, παρά τα μηνύματα που στέλνουν οι Βρυξέλλες.
Τέσσερις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:
Βικτόρια Χίσλοπ: Η συγγραφέας του «Νησιού» δηλώνει ότι θέλει να πάρει την ελληνική υπηκοότητα για να παραμείνει Ευρωπαία.
Γιάννης Μπαλάφας: Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής χαρακτηρίζει τυχοδιώκτες όσους θέλουν πρόωρες εκλογές.
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν νέο Μνημόνιο.
Ζαφείρης Τζαννάτος: Ο οικονομολόγος και καθηγητής τονίζει: Η Ελλάδα χρειάζεται κάθαρση και ρεαλιστικό σχέδιο για να βγει από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου