Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Ζουράρις: Πραξικοπηματίας ο Σόιμπλε

Aυτός είναι στο κόσμο του
Ζουράρις: Πραξικοπηματίας ο Σόιμπλε
Σφοδρή επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για τη στάση που κρατά απέναντι στην Ελλάδα, έκανε ο Κώστας Ζουράρις, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Γερμανό υπουργό «πραξικοπηματία».
Παράλληλα, ο υφυπουργός Παιδείας ανέφερε ότι αν επιμείνει ο Σόιμπλε, τότε η απόφαση για εκλογές θα είναι σωστή
«Ο Σόιμπλε είναι απομονωμένος», δήλωσε ο κ. Ζουράρις μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια υπάρχει ομοφωνία ευρωπαϊκών θεσμών και παγκόσμιων εμπειρογνωμόνων για τις ελληνικές θέσεις. «Αν πάει να το επιβάλει θα κάνει πραξικόπημα. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ως πραξικοπηματία. Εχει μείνει μόνος του, δεν σέβεται την πλειοψηφία των ευρωπαϊκών θεσμών, την απόφαση τη δική μας, το δράμα των Ελληνων», πρόσθεσε ο κ. Ζουράρις, συμπληρώνοντας ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και ο Πολ Τόμσεν «πλαστογράφησαν στοιχεία». 
Σε ερώτημα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο υφυπουργός Παιδείας απάντησε: «Αν επιμένει και φτάσουμε σε τέτοια σύγκρουση, μία τέτοια απόφαση όλου του πολιτικού κόσμου να πάμε για εκλογές είναι σωστή. Αλλιώς πάμε σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Σόιμπλε. Αν προτείνει αντίποινα εις βάρος των Ελλήνων, τότε θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσει η ευρωπαϊκή κοινότητα. Δεν είναι ''αυτόματο'' ότι πάμε σε εκλογές. Θα υπάρξει ανοιχτή σύγκρουση του Σόιμπλε με όλους τους άλλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου