Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Ζουράρις: Πραξικοπηματίας ο Σόιμπλε

Aυτός είναι στο κόσμο του
Ζουράρις: Πραξικοπηματίας ο Σόιμπλε
Σφοδρή επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για τη στάση που κρατά απέναντι στην Ελλάδα, έκανε ο Κώστας Ζουράρις, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Γερμανό υπουργό «πραξικοπηματία».
Παράλληλα, ο υφυπουργός Παιδείας ανέφερε ότι αν επιμείνει ο Σόιμπλε, τότε η απόφαση για εκλογές θα είναι σωστή
«Ο Σόιμπλε είναι απομονωμένος», δήλωσε ο κ. Ζουράρις μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια υπάρχει ομοφωνία ευρωπαϊκών θεσμών και παγκόσμιων εμπειρογνωμόνων για τις ελληνικές θέσεις. «Αν πάει να το επιβάλει θα κάνει πραξικόπημα. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ως πραξικοπηματία. Εχει μείνει μόνος του, δεν σέβεται την πλειοψηφία των ευρωπαϊκών θεσμών, την απόφαση τη δική μας, το δράμα των Ελληνων», πρόσθεσε ο κ. Ζουράρις, συμπληρώνοντας ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και ο Πολ Τόμσεν «πλαστογράφησαν στοιχεία». 
Σε ερώτημα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο υφυπουργός Παιδείας απάντησε: «Αν επιμένει και φτάσουμε σε τέτοια σύγκρουση, μία τέτοια απόφαση όλου του πολιτικού κόσμου να πάμε για εκλογές είναι σωστή. Αλλιώς πάμε σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Σόιμπλε. Αν προτείνει αντίποινα εις βάρος των Ελλήνων, τότε θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσει η ευρωπαϊκή κοινότητα. Δεν είναι ''αυτόματο'' ότι πάμε σε εκλογές. Θα υπάρξει ανοιχτή σύγκρουση του Σόιμπλε με όλους τους άλλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου