Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Παρασκευόπουλος: Αν μου ζητηθεί από κυβέρνηση και κόμμα, παραιτούμαι

 Τρίτη και 13, Δεκεμβρίου, 2016

Αυτός άραγε να έχει το "ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ";
Μετά τις έντονες πολιτικές αντιδράσεις που ακολούθησαν τις δηλώσεις του στη Βραδυνή της Κυριακής, ότι σε πολλούς δεν άρεσε η εικόνα της συνύπαρξης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χ.Α. στο Καστελόριζο και στη Ρω ο κ.Παρασκευόπουλος σε νέες διευκρινίσεις του εξήγησε ότι αναφερόταν σε μεμονωμένους ανθρώπους και τόνισε «είπα: πριν τις εικόνες συνύπαρξης πρέπει να προηγηθεί αλλαγή ουσίας. Για κανέναν δεν πρέπει να αποκλειστεί πλήρως».
Ο κ. Παρασκευόπουλος πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής θα επιθυμήσουν ποτέ να αλλάξουν και σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Υποστήριξα ότι αν ένας άνθρωπος αποφασίσει να στραφεί προς τη Δημοκρατία χρειάζεται ενθάρρυνση. Η ηγεσία της Χ.Α. δεν πιστεύω ότι θα θελήσουν να αλλάξουν. Το ότι η ιδεολογία της έχει φασιστικά και ναζιστικά στοιχεία είναι αναμφίβολο. Άλλο είναι το μόρφωμα άλλο ο άνθρωπος. Αυτό το μόρφωμα δεν μπορεί να αλλάξει, αλλά ο άνθρωπος μπορεί».
Για την αποποινικοποίηση του καψίματος της σημαίας τόνισε «πρόκειται για σύμβολο μεγάλης αξίας για το οποίο έχει χυθεί αίμα και τρέφω μεγάλο σεβασμό. Μ΄ ενοχλούν οι προσβολές. Επεσήμανα μόνο πως θα ήταν ενδεχομένως πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση με ηθικά και κοινωνικά μέσα από την ποινική καταστολή και ζήτησα διάλογο για την αναζήτηση πιο εποικοδομητικού τρόπου προκειμένου να υπάρχει σεβασμός προς το σύμβολο».
Τέλος ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως αν του το ζητήσουν η κυβέρνηση και το κόμμα θα παραιτηθεί.
«Κοιτάξτε, εάν κριθεί ότι έφερα σε δύσκολη θέση το κόμμα και την κυβέρνηση και δημιούργησα κάτι το ανεπανόρθωτο, φυσικά και θα παραιτηθώ, αν μου το ζητήσουν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου