Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Στήριξη από την ομογένεια στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Της Μαρίας Καραμπάτση 

Από την χθεσινή έκδοση της εφημερίδας του Πύργου "ΠΑΤΡΙΣ"


ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 

Ουσιαστική είναι η βοήθεια που έχει προσφέρει το τελευταίο διάστημα ο γυναικολογικός υπέρηχος, με τον οποίο εξοπλίστηκε το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ύστερα από την πρωτοβουλία που έλαβαν οι ομογενείς Αμερικής και Καναδά.
Η συγκεκριμένη προμήθεια ήταν άκρως αναγκαία, αφού ο παλιός υπέρηχος είχε χαλάσει και δεν μπορούσαν οι γυναικολόγοι να κάνουν τις απαιτούμενες εξετάσεις στις ασθενείς τους.
Το θέμα είχε τεθεί από τον αν. διοικητή κ. Γιάννη Λέντζα στον εκπολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο Φραγκαβίλλας ‘Η Πρόοδος’, όταν τον επισκέφθηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του.
Άμεση ανταπόκριση
Τα μέλη του Συλλόγου κινήθηκαν από την πρώτη στιγμή που το έμαθαν και ενημέρωσαν τον αντιπρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ομογενών Αμερικής και Καναδά κ. Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος με τη σειρά του ανταποκρίθηκε άμεσα και μάλιστα έδωσε ο ίδιος τα χρήματα για την προμήθεια του υπερήχου, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.
Χθες, ο ίδιος μαζί με μέλη του Συλλόγου της Φραγκαβίλλας επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και είχαν συνάντηση με τον κ. Λέντζα,  ενώ επισκέφθηκαν και τα εξωτερικά γυναικολογικά ιατρεία και διαπίστωσαν ότι ο υπέρηχος λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Ο κ. Λέντζας τους καλωσόρισε στο γραφείο του και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Παπαδάκο για τη δωρεά, η οποία ήρθε σε μία περίοδο που τα Νοσοκομεία ζουν δύσκολες στιγμές και παλεύουν για την ύπαρξή τους.
«Γίνεται μεγάλος αγώνας για να συνεχίσει την λειτουργία του το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας , το οποίο αποτελεί ανάχωμα για όλη τη βόρειο Ηλεία. Η αρωγή σας είναι σημαντική και πολύτιμη» είπε ο κ. Λέντζας απευθυνόμενος στον κ. Παπαδάκο, χωρίς να ξεχνά ότι η ομογενείς της Ηλείας έχουν συμβάλει τα μέγιστα για τη θεμελίωση και λειτουργία του συγκεκριμένου Νοσοκομείου. Αναφέρθηκε επίσης στις μεγάλες ανάγκες που έχει το Νοσοκομείο και χαρακτήρισε σημαντική τη βοήθεια των ομογενών.
‘Παρών’
Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του που έχει τοποθετηθεί και λειτουργεί ο υπέρηχος και ευχήθηκε να σωθούν ζωές, ενώ δήλωσε ότι για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί οι ομογενείς θα είναι ‘παρών’ και ο ίδιος θα συνεχίσει πάντα να προσφέρει βοήθεια.
Το μέλος του Συλλόγου Φραγκαβίλλας κ. Βασίλης Συντίκος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπαδάκο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους και γενικά τους ομογενείς που προσφέρουν πάντα τη στήριξή τους. 
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου