Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα της ΑΧΕΠΑ του Λόουελ με 9 υποτροφίες και πολύ νεολαία.



Ο Πρόεδρος της οργάνωσης κ. Στηβ Μιχαηλίδης με μία ομάδα από νέους ανθρώπους άλλοτε αθόρυβα και άλλες φορές ζητώντας βοήθεια τα κατάφερα να φέρουν τη θετική αλλαγή.
Ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ κ. Στήβ Μιχαηλίδης, δίπλα του η Πρόεδρος των "Θυγατέρων της Πηνελόπης Βοστώνης και ο κ. Νίκος Νταπαλής από το Lowell

Με άλλα λόγια Αναστήθηκε” η ΑΧΕΠΑ του Λόουελ της Μασσαχουσέτης, (AHEPA Hellas Chapter 102 of Lowell, MA) όπου μετά από μία κάθετη καθίζηση που έχασαν δύο κτίρια, το ένα στο κέντρο της πόλης δίπλα από το Λύκειο και το δεύτερο στο Centralville (Lakeview Avenue).

Το περασμένο Σάββατο στο πολυτελές εστιατόριο του γηπέδου γκόλφ Indian Ridge της Andover πάνω από 250 άτομα έδωσαν το παρόν στην ωραία εκδήλωση που ήταν εορταστική λόγο των Χριστουγέννων αλλά και λόγο ότι η οργάνωση γύρισε σελίδες απί προεδρίας του κ. Μιχαηλίδη.

Από την ώρα που ανέλαβε ο κ. Μιχαηλίδης (2009) ο αριθμός των μελών της οργάνωσης μεγάλωσε από 35 μέλη κοντά στα 150 ενώ δόθηκαν $40,000 υποτροφίες και άλλες $20,000 στο Ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο του Λόουελ..

Στην εκδήλωση του Σαββάτου οι 9 φοιτητές και φοιτήτριες έλαβαν $9,000 (από $1,000) Οι φοιτητές και φοιτήτριες ήσαν οι: Olivia Durkin, Lisa Fazio,Sofia Exarhopoulos, Olivia Gulezian,Angelo Kotsironis, Amanda Laurin, Panagiotis Meltsakos, Voula Papagergiou,  and Costas Vergados. Επτά από τους 9 βραβευμένους είναι στην παρακάτω φωτογραφία μαζί με τον Πρόεδρο και αξιωματούχους της οργάνωσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΧΕΠΑ έχει ως εξής: President - Steven C. Michaelides, Vice President - Paul Hardy, Treasurer - George Xifaras, Secretary - John Tsirovasiles, Financial Secretary - Ted Nikolopoulos.

Να σημειώσουμε ότι η παρούσα διοίκηση αναδιοργάνωσε το τμήμα των νεαρών ανδρών “¨ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του Περικλή” ( Sons of Pericles) και βρίσκεται πολύ κοντά στην αναδιοργάνωση του γυναικείου Τμήματος (Θυγατέρες της Πηνελόπης).

Σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης η πίστα ήταν γεμάτη από νέους και νέες που χόρευαν Ελληνικούς χορούς ενώ σε άλλο σημείο οι περισσότεροι από τους παραχωρηθέντες χόρευαν.
Είδαμε μεταξύ των άλλων και τους: Ευστάθιο και Θεοδώρα Σταθόπουλος, Παναγιώτη και Κωνσταντίνα Τσίχλη, Δημήτριο και Τασία Τσίχλη, Γεώργιο και Αγγελική Κόντου, Γεώργιο και Μάργκω Μπεχράκη, Γεώργιο και Ντόνα Χριστόπουλου, Ηλίας και Σοφία Τριπόδη, το ζεύγος Γεώργιου Πυργάκη, τον ιατρό κ. Γεώργιο Μελτσάκο με την σύζυγό του, το ζεύγος Πάρις και Θεοδώρα Καραχάλιου, το ζεύγος Γεώργιου Βέργαδου, το ζεύγος Βασίλη και Ρούλα Σχορτσιανίτη, το ζεύγος Νίκου Διαμαντόπουλου, το ζεύγος Χρίστου και Γεωργίας Κοτσιρώνη, το ζεύγος Νίκου – Ελένης Παπαγεωργίου, το ζεύγος Δημήτριου - Νίκης Κανάβα το ζεύγος Κώστα - Λία Παπανικολάου, το ζεύγος Σίμου Εξαρχόπουλου, ο Σταύρος και Θανάσης Γκλέκας, ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, το ζεύγος Νίκου- Ντόνα Βέργαδος, και πολλούς άλλους.
Συγχαρητήρια στην οργάνωση της ΑΧΕΠΑ (AHEPA Hellas Chapter 102 of Lowell, MA) και σε όλους όσους συμμετείχαν.


Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου