Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Αγιος Βασίλης ο Αλέξης, 617 εκατ. ευρώ σε 1.600.000 συνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ

Παρασκευή, 9 (έχει ο μήνας), Δεκεμβρίου, 2016

Μίλησε... ο Αλέξης  


Δίνει με το αριστερό, μαζεύει με τα δύο και... με τη σέσουλα και στο βάθος..... ΕΚΛΟΓΕΣ 
«Διανύουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα ενός πολύ δύσκολου μαραθωνίου. Θα βγούμε από την κρίση όρθιοι και δυνατοί», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του, το οποίο ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9 και μισή το βράδυ της Πέμπτης. 

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε πως θα χορηγηθούν άμεσα 617 εκατ. ευρώ σε περίπου 1.600.000 συνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ. «Η Ελλάδα με τις θυσίες του ελληνικού λαού κρατάει το βάρος ολης της Ευρώπης και στο Προσφυγικό και στην οικονομική κρίση. Και αυτό ήλθε η ώρα να το αναγνωρίσει η Ευρώπη. Δέσμευση αυτής της κυβέρνησης είναι κάθε ευρώ που πλεονάζει από τους διαθέσιμους πόρους να αναδιανέμεται στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Σήμερα, παραμένοντας σταθεροί στην δέσμευσή, αποφασίζουμε την άμεση διανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων του 2016 στους χαμηλοσυνταξιούχους», τόνισε.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά πρώτης γραμμής που δέχονται τις προσφυγικές ροές, για όσο μαίνεται η κρίση αυτή. «Σε κάθε βήμα της Ελλάδας προς την κανονικότητα και την ανασυγκρότηση στο μυαλό μας θα είναι πάντα η αποκατάσταση των αδικιών και η στήριξη των αδύνατων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου