Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ντε Μπλάσιο ζήτησε 35 εκατ. δολ. για την προστασία του εκλεγμένου προέδρου Τραμπ


Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2016

Ο κ. Ντε Μπλάσιο δήλωσε την Δευτέρα πως το αίτημα έγινε μέσω μιας επιστολής προς τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, όπως αναφέρει το «Associated Press». Τα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν τη διαρκή παρουσία της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης στην οικία του κ. Τραμπ στον Πύργο Τραμπ, στην Πέμπτη Λεωφόρο, ενώ το κόστος αφορά την χρονική περίοδο από τις 8 Νοεμβρίου μέχρι την 20ή Ιανουαρίου.
Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης πως έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον εκλεκτό του κ. Τραμπ για το υπουργείο Οικονομικών, Στίβεν Μνάκιν, ώστε να τον ενημερώσει για το ζήτημα.
Από την στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ, από ένας επιφανής επιχειρηματίας και τηλεοπτικός αστέρας, έγινε ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, οι υπηρεσίες ασφαλείας τέθηκαν σε κατάσταση επιφυλακής.
Ειδικότερα, κατά τις πρώτες μέρες μετά τις εκλογές και ενώ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας λάμβαναν χώρα στη Νέα Υόρκη, μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων είχε επιβληθεί πάνω από το σπίτι και χώρο εργασίας του Ντόναλντ Τραμπ, τον περίφημο Πύργο Τραμπ.
Είναι χαρακτηριστικό πως η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει εκδώσει ένα προσωρινό περιορισμό πτήσεων σε ακτίνα 2 μιλίων γύρω από τον Πύργο. Η ζώνη απαγόρευσης θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή 20 του Ιανουαρίου 2017, όταν ο Τραμπ θα μετακινηθεί στο Λευκό Οίκο.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου