Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ελεύθερος έπειτα από 21 χρόνια ο Ασημάκης Κατσούλας των «σατανιστών της Παλλήνης»



Εκτύπωση

Ελεύθερος αφέθηκε από τις φυλακές της Αγιάς Χανίων ο Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος είχε καταδικαστεί για την υπόθεση των «σατανιστών της Παλλήνης».
Tην πληροφορία μεταδίδει το flashnews.gr, χωρίς να διευκρινίζονται οι όροι της αποφυλάκισής του.
Ο 45χρονος σήμερα Κατσούλας παρέμεινε για 21 χρόνια στη φυλακή, διάστημα κατά το οποίο είχε κάνει περισσότερες από 10 αιτήσεις για αποφυλάκιση, οι οποίες είχαν απορριφθεί.
Ο Ασημάκης Κατσούλας είναι ένας από τους τρεις πρωταγωνιστές μιας από τις πιο σοκαρίστηκες αστυνομικές υποθέσεις που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα. Ο ίδιος, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη συνελήφθησαν τον Δεκέμβριο του 1993 για δύο δολοφονίες, της Δώρας Συροπούλου, τον Αύγουστο του 1992 και της Γαρυφαλλιάς Γιούργα τον Απρίλιο του 1993.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι τρεις τους είχαν μυηθεί στον σατανισμό και έκαναν τελετές μαγείας, που κατέληξαν στους φόνους. Οι δύο νεαροί -τότε- ήταν παιδικοί φίλοι, ενώ η κοπέλα γνώριζε από μικρή τον Κατσούλα, και όλοι έμεναν στην Παλλήνη.
Από την πρώτη στιγμή, ο Δημητροκάλης και η Μαργέτη υπέδειξαν ως αρχηγό της ομάδας τον Κατσούλα, ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι τους απειλούσε και ασκούσε πάνω τους μια σατανική επιρροή.
Τον Ιούλιο του 1995, ο Ασημάκης Κατσούλας καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών. Οι Δημητροκάλης και Μαργέτη έχουν ήδη αποφυλακιστεί.
Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου