Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπητοί Αναγνώστες, Αγαπητές Αναγνώστριες,

Την Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας εορτάζει 7 χρόνια! Πότε πέρασαν αλήθεια; Με χιόνια, με πάγους με πολλές αντιξοότητες, βρισκόμενοι στην περιοχή ή μακρυά, πολλές φορές στην άλλη άκρη της Αμερικής ή στην άλλη άκρη του κόσμου ή ιστοσελίδα μας κάθε ημέρα είχε νέα που ενδιαφέρουν.
Χιλιάδες αναγνώστες μας ήταν συντροφιά μας στα 7 χρόνια. Τα μηνύματα πάρα πολλά. Μηνύματα ενθάρρυνσης και ικανοποίησης γιατί ο λόγος που υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα είναι για να επικοινωνούμε, να επαγρυπνούμε και να διασκεδάζουμε.
Πολλοί αναγνώστες μας στέλνουν μηνύματα για τις εκδηλώσεις της κοινότητάς των, του Συλλόγου τους και άλλα ενδιαφέροντα. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς με το χρόνο και το χώρο που έχουμε. Δεν πήραμε ποτέ ούτε ένα δολάριο, ούτε ένα ευρώ.
Ξέρουμε από το κομπιούτερ ότι πολλοί μεταφράζουν άρθρα ή και ολόκληρη την ιστοσελίδα στη γλώσσα τους. Βλέπουμε ότι μας διαβάζουν στη γλώσσα τους σε πολλές χώρες αφού με το πάτημα ενός κουμπιού αμέσως η ιστοσελίδα γυρίζει στη γλώσσα της επιθυμίας τους! Τρομερό, αλλά πραγματικό. Έτσι βλέπουμε να μας διαβάζουν στα Σκόπια, στην Αλβανία, στην Τουρκία... στη γλώσσα τους και τους ευχαριστούμε και αυτούς.
Προτιμήσαμε να χρησιμοποιούμε την Ελληνική Γλώσσα γιατί είναι Παγκόσμια Γλώσσα όσο και εάν βάλετε από τους εχθρούς της πολλοί των οποίων είναι “γενίτσαροι” αλλά όπως είπα και πριν με το πάτημα του κουμπιού option πάνω δεξιά στην οθόνη του κομπιούτερ αμέσως γυρίζει από τα Ελληνικά στη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι αναγνώστες.
Με τα απειλητικά μηνύματα που παίρνουμε από καιρού εις καιρό ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι καλύτεροι φίλοι σε κάποιες τριτοκοσμικές χώρες βόρεια και ανατολικά της Ελλάδας αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Είμαστε Έλληνες, φιλήσυχοι και δίκαιοι.
Πολλοί αναγνώστες άρχισαν να στέλνουν μηνύματα για τη συμπλήρωση 7 χρόνων. Τους ευχαριστούμε πολύ. Τις ευχές σας μπορείτε να τις στέλνετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: paneliakos@aol.com ή paneliakos@gmail.com
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την συντροφιά σας και την ανοχή σας. Χωρίς εσάς η ιστοσελίδα μας δεν θα είχε καμία σημασία. Στείλτε το link www.paneliakos.com και σε άλλους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σε όλο το κόσμο.
Στις 19 Δεκεμβρίου, 2009 είμαστε δύο άτομα που φτιάξαμε το www.paneliakos.com ο ακούραστος συνεργάτης Νίκος και εγώ. Σήμερα οι δύο έχουμε γίνει 188,000! Έχουμε συνεργάτες (37) σε διάφορα μέρη του κόσμου οι οποίοι μας βοηθούν με το να μας στέλνουν άρθρα και πληροφορίες. Όλοι μας είμαστε αμισθί και για το καλό του Ελληνισμού. Σας ευχαριστούμε.
Τώρα για όσους δεν συμφωνήτε με κάποια άρθρα μπορείτε να κάνετε παράπονα. Μόνο που η ημερομηνία για τα παράπονά σας έληξε χθες!
Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, Καλό 2017, πάντα Υγεία και Ευτυχία.
Προωθήστε τον Ελληνισμό και βοηθήστε ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος.
Χρόνια Πολλά
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου