Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση των 16


Η κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έβγαλε μεγάλη είδηση καθώς δεν προέκυψε κάποιο ζευγάρι-ντέρμπυ, παρά τις εκπλήξεις στους ομίλους και την παρουσία στο "γκρουπ των αδυνάτων" ομάδων της Superleague.
Το πιο σημαντικό ζευγάρι από πλευρά ονομάτων είναι αυτό του Άρη και του Ολυμπιακού, με το Νίκο Αναστόπουλο να τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα, που έγραψε ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Για 2η συνεχή χρονιά η Κυπελλούχος ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, ενώ ο Παναθηναϊκός, που ήταν στους "αδύνατους" και είχε μείνει στο τέλος, απέφυγε τον Ατρόμητο και θα παίξει τελικά με τον Κισσαμικό.

Η φάση των 16

Ξάνθη-ΟΦΗ
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Άρης-Ολυμπιακός
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
Τρίκαλα-Αστέρας Τρ.
Λαμία-Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-Κισσαμικός
Οι "πρώτοι" των ομίλων είχαν το πλεονέκτημα της διεξαγωγής των αγώνων εβάνς στην έδρα τους. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 10-11-12 Ιανουαρίου του 2017 και οι ρεβάνς 24-25-26 Ιανουαρίου. Το ακριβές πρόγραμμα θα οριστεί σε συνεργασία με τον COSMOTE TV, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, και σε συνάρτηση με το πρόγραμμα των τρίων εξ αναβολών αγωνιστικών της Superleague, που επίσης θα γίνουν το ίδιο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου