Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώνεται η Κορίνθου - Πατρών, διπλασιάζονται τα διόδια

 Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, 2016

Διακοπές στην κυκλοφορία

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών από τις 16:00 το απόγευμα Τετάρτης έως τις 06:00 το πρωί Πέμπτης λόγω έργων.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών (κατεδάφιση άνω διάβασης) θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών μεταξύ των κόμβων Ακράτας και Καλαβρύτων και θα εξυπηρετείται μέσω παράκαμψης από την Παλαιά Εθνική Οδό.

Η πορεία του έργου

Το έργο είναι έτοιμο σε ποσοστό 88% και μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα δοθούν στην κυκλοφορία 12 σήραγγες και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Υπολογίζεται ότι το ταξίδι από την Αθήνα ως την Πάτρα δεν θα έχει (πάντα με βάση τα όρια ταχύτητας) διάρκεια μεγαλύτερη από μία ώρα και πενήντα λεπτά.
Τα διόδια από την Ελευσίνα ως το Ρίο θα κοστίζουν 11,50 ευρώ, ενώ για κάποιο οδηγό που κινείται από Αθήνα προς Αιτολωακαρνανία και Ήπειρο το κόστος μαζί με τα 13,20 της Γέφυρας και τα διόδια από 'κει και μετά εκτινάσσεται.
Το κόστος των τριών σταθμών που θα καλύψουν την διαδρομή των 120 χιλιομέτρων (από Αρχαία Κόρινθο έως την παράκαμψη των Πατρών) θα τιμολογείται με 0,64 ευρώ ανά χιλιόμετρο και θα κοστίζει περίπου 7,50 ευρώ. 
Συνολικά για τα 210 χιλιόμετρα του αυτοκινητοδρόμου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση του Ελευσίνα -Αρχαία Κόρινθος μήκους 63,2 χλμ. και την ευρεία παράκαμψη Πατρών μήκους 18,3 χλμ. θα διαμορφωθεί στις αρχές Απριλίου στα 11,50 ευρώ από 6,40 ευρώ που είναι σήμερα.
Αντίστοιχα, προβλέπεται να μειωθεί το διόδιο στο σταθμό του Ρίου στα 2,20 ευρώ από 2,50 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου