Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ονομαστική ψηφοφορία για την «13η σύνταξη» ζητά ο πρωθυπουργόςΑποφασισμένος να μην υποχωρήσει στις απαιτήσεις των δανειστών εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για την «13η σύνταξη». 


Ονομαστική ψηφοφορία για την «13η σύνταξη» ζητά ο πρωθυπουργός
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι, ο κ. Τσίπρας έδωσε εντολή να τεθούν αύριο σε ονομαστική ψηφοφορία τα μέτρα για το κοινωνικό μέρισμα μόλις προσγειώθηκε στις Βρυξέλλες. 
Στόχος του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι να αποκαλυφθούν οι προθέσεις των βουλευτών των άλλων κομμάτων.
Πάντως, οι κυβερνητικές πηγές επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους μετά την ανακοίνωση για πάγωμα των βραχυπρόθεσμων μέτρων, τονίζοντας οτι «η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, μας ζήτησαν διευκρινιστικά στοιχεία και τα παρείχαμε».
«Είτε να καταψηφίσει τα μέτρα στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων και την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, είτε να τα ψηφίσει, οπότε και δεν θα πρέπει να τολμήσει στη συνέχεια να επανέλθει στην καταστροφολογία περί εκτροχιασμού του προγράμματος από αυτή την κυβερνητική επιλογή» λένε κυβερνητικοί κύκλοι, που παράλληλα «συμβουλεύουν» τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «διαβάσει τις δηλώσεις του Πιερ Μοσκοβισί». 
Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι υπογραμμίζουν ότι «οποιαδήποτε κίνηση κωλυσιεργίας βρίσκει αφορμή από την συγκεκριμένη κυβερνητική επιλογή κρύβει πολιτικές σκοπιμότητες».
Πηγ΄: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου