Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ομπάμα: Από casual περιηγητής στην Ακρόπολη... «κ. πρόεδρος» στο Μουσείο. Today Barack Obama at the Acropolis & Parthenon

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, 2016
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΥΛ
Ομπάμα: Από casual περιηγτής στην Ακρόπολη... «κ. πρόεδρος» στο Μουσείο
Μπορεί ελάχιστα πράγματα να μεταδόθηκαν σε απευθείας σύνδεση κατά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ακρόπολη και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, όλοι όμως εντυπωσιάστηκαν με τη... στυλιστική αλλαγή του προέδρου των ΗΠΑ.
Κατά την επίσκεψη στον Ιερό Βράχο ήταν σπορ ντυμένος με ανοιχτόχρωμο παντελόνι, τζάκετ, σιελ πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, αφού βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο και παρά τη συννεφιά.
Οταν όμως έφτασε στο μουσείο ήταν επίσημα και κομψά ντυμένος, όπως πάντα, σε μία εμφάνιση που αρμόζει σε επίσημη παρουσίας του Προέδρου των ΗΠΑ.
Πώς το έκανε και πού κανείς δεν ξέρει, αφού στη διάρκεια των ξεναγήσεων ελάχιστα πράγματα μεταδόθηκαν απευθείας, πλην τον εικόνων της εντυπωσιακής αυτοκινητοπομπής που τον μετέφεραν από το ένα σημείο στο αλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου